torstai 8. maaliskuuta 2012

En ole se surkea rätti, jonka sydän on imetty kuiviin


Heii!

Keskiviikkona pääsimme koulusta kahdelta ja menimme Latten kanssa tallille. Harjattiin Jenta ja varustoitiin, sitten lähdettiin maneesiin. Tällä kertaa vain minä ratsastin, koska aikaa oli niukalti.
En tehnyt oikeastaan mitään, kun vaan ratsastin kaikki askellajit läpi. 
Jenta syttyi laukassa hyvin, ja kerkesin ehkä yhden kerran pyytää laukkaa, kun lopuilla kerroilla poni nosti itse :) Yhdessä kohdassa otti sitten enemmän tulta hännän alle, ja teki joskus jotain minipomppuja, mutta meni nätisti.


Sen jälkeen lähdettiinkin meille, jossa vaihdettiin vaatteet, meikattiin, laitettiin hiukset ja sitä rataa, kunnes lähdimme lahteen päin.
Otimme Hennan kyytiin sieltä lahdesta ja ajettiin Sibeliustalolle, jossa siis odotimme innoissamme Kaija Koon keikan alkua.
Vihdoin meidät päästettiin sisään konserttisaliin ja kun Kaija tuli lavalle, se oli tosi maagista! Mä vaan tuijotin mykistyneenä; se on tossa se on tossa! Aluks Kaija lauloi vähän rauhallisempia ja surumielisempiä biisejä. 
Jossain vaiheessa sitten oltiin tietokilpailua, piti näyttää peukkua ylöspäin ja huutaa "Jee!" , jos väite oli mielestämme oikein, jos se oli väärin piti näyttää peukkua alaspäin ja huutää "böö!". 
Eka väittämä olikin helppo; "Ollaan lahdessa", muut olikin niin vaikeita, että oisin kyllä halunnut huutaa, muttei pystynyt kun en tiennyt vastauksia. Tosin ölisin sitten jotain omaani :D


Kaija sanoi jossain vaiheessa, että saa laulaa mukana, ja alkoi esittää menevämpiä biisejä, mä ainakin tulin ihan hulluks ja hoilotin täysiä (kun osasin kaikkien biisien sanat ehkä yhtä lukuunottamatta), taputin, heiluin ja kiljuin.
Oli niin mahtavaa! 
Mä en oikein huomannut mitään, mitä mun ympärillä tapahtui, kun keskityin vaan Kaijaan ja siihen mitä se teki lavalla. Mä haluan näyttää yhtä hyvältä saman ikäisenä!


Kaijan laulaessa "Jos sua ei ois ollut" tuli tirautettua pari kyyneltäkin. 


Elikkä koin siellä kaikenlaisia tunteita ja tein kaikenlaista, haluan uudestaan nähdä Kaijan♥!
Ostin sitten muistoksi t-paidan, jossa lukee takana Kaija Koo ja edessä biisien nimiä :3








Torstai tänään koulu alkoi onneksi vasta kello 11, joten sai nukkua pidempään. 


Pääsin koulusta jotain 15 jälkeen ja lähdinkin suoraan tallille, jossa Niina olikin jo harjannut Jentan. 
Lähdin sitten maneesiin ja tällä kertaa yritin jopa ratsastaa! Jenta oli tänään aika vauhdikkaalla päällä. 
Tein vähän ympyröitä ja siirtymisiä.


Laukassa poni oli _TODELLAKIN_ reipas! Se veti ihme spurtteja, ja meni aivan aivan hirveän kovaa :3
Yhdessä kohdassa se sitten otti aivan kunnon spurtin ja nakkas peräpäänsä ihan kunnolla ilmaan, en kumma kyllä lentänyt edes kaulalle. (Tuli entinen omistajakin kuvan nähtyään ihmettelemään, kuinka oli iso pukki). 
Loppuraveissa poni sitten oikutteli, eikä olis millään kulkenut oikeinpäin oikeeta vauhtia oikeeseen suuntaan, joten tulin alas selästä ja annoin Niinan ratsastaa, niin että juoksin itse ponin vieressä.
Tämän jälkeen loppukäynnit ja poni talliin. 
Oli hassu pikku Jenta♥!


Laatu♥ Mutta tässä tämä pukki siis :)






Hei lukijat, muistakaa, että kysymyksiä saa kysyä formspringissä, sinne pääsette linkistä blogini vasemmasta reunasta ja myös blogini vasemassa reunassa on suoraan se loota mihin voi kysymyksensä kirjoittaa :)
Kommentitkin ovat sallittuja, jopa toivottuja ^__^

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus :--D Hassu Jenta♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) on tosiaan pikku hassuliini<3

    VastaaPoista
  3. kuka tos ylimmäs kuvas sun kaa on? :D
    ja söpöi noi kuvat Jentasta :)

    VastaaPoista
  4. kuvassa on minun lisäkseni siskoni Henna :)

    Kiitos!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)