keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Day 17 ja Jentailua


Heippati :)

Tänään ei siis tarvinnut mennä kouluun, koska nyt on koeviikko ja mulla ei siis ollut mitään koetta. Nukuin 12 asti, puin, pesin hampaat jne, söin, leikkasin Timin kynnet, luin maantietoo ja lähin tallille siinä 13.40 aikoihin.

Hevoset oli vielä ulkona, joten menin kuvaamaan niitä. Kuvauskohteeksi valitsin Severin. Veikkokin tuli siihen parveilemaan, joten tulihan siitäkin kuvia otettua, ja tietenkin pari yksittäistä kuvaa muistakin polleista.
Menin lopulta ottamaan pari kuvaa Jentastakin, kävelin parkkipaikalta Jentan aitausta kohti ja nähdessään minut, poni hirnahti! :3

Tervehdin Virpiä, sitten Emmi rupesikin jo ottamaan hevosia sisälle. Minä otin Sevulta riimun karsinassa pois, laitoin Aatun karsinaan ja otin riimun siltäkin. Hain Jentan, joka tulikin aika nätisti jo!

Menin sitten maneesiin, ajatuksena ympyrät. Jenta meni aika mukavasti, muoto oli suoralla välillä hakusessa. Raviin ei olisi halunnut lähteä, yritti varmaan testata, että saako löllöillä vai täytyykö siirtyä raviin kun mä sitä pyydän. Tulihan se ravi sieltä sitten.
Otin myös temponlisäystä pitkällä sivulla, se onnistui mielestäni hyvin!
Laukat otettiin ympyrällä. Suurempia ongelmia ei tälläkään kertaa ollut, mitä nyt poni siirtyi yhdessä vaiheessa raviin ja yritti lähteä ympyrältä. Palautin ponin ympyrälle ja nostettiin uudestaan laukka.
Toiseen kierrokseen poni olikin astetta reippaampi. Laukkasin myös yhden pitkän sivun ennen kuin otin loppuravit ja vapainohjin käynnit.
Olin tyytyväinen poniin taaskin!

Sevuri♥

Aatu♥

Veikko♥

viatonta näyttelevä Jentamussu♥

"Haluan jo ruokaa, ÄÄÄ!"



Päivän kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)