perjantai 30. maaliskuuta 2012

"Kaikkiko on pallipäitä?!"


Hellouta :) Otsikko eiliseltä, Marsin suusta.

Tänään siis ei ollut koulua, mutta menin sinne silti jotain 14.08 aikoihin viemään yhtä paperia. Sainkin kuulla taas kerran nokkavia Jali Haltsalta -.-

Sitten kaupan kautta tallille, jossa Latte jo odottelikin. Näytti niin viattomalta pikkutytöltä, että ei voinu ku nauraa!
Kävin räpsäsemässä pari kuvaa Jentasta, ennen kuin hain sen sisälle. Jentalla oli taas kiire, mutta se odotti silti nätisti, kun avasin ja suljin portin ja oven.

Harjattiin sitten Jentsi Latten kanssa ja varustoitiin se. Lähdettiin maneesiin, jossa Ruusukin oli talutusratsuna.
Latte siis ratsasti Jentalla aluksi, en oikein keskittynyt siihen mitä he tekivät, mutta ainakin jotain pysähdyksiä.

Jossain vaiheessa, kun Russe oli lähtenyt, minä kapusin Jentan selkään. Jenta oli innoissaan ja tajusi itsekin, että kohta hypätään. Se tikitti hirrrveen reipasta ravia eteenpäin. Aluksi mentiin puomia, joka oli siis maassa, ihan vain sen takia että saisin jotain tuntumaa siihen miten poni pomppaa.
Puomia sitten nostettiin, mutta mitään isoa estettä emme tällä kertaa hypännyt. Latte olisi kyllä tarjoutunut laittamaan kaksikin estettä perättäin (ja myös korkeammaksi), mutta täytyi pysytellä siinä mikä itsestä tuntui sopivalta.
Tällä ensimmäisellä kerralla minulle riitti nuo matalammat esteet, sillä täytyi saada tottua rauhassa ponin pomppuihin, eikä hätäillä ja korottaa sekä lisätä esteitä näin aluksi.

Kuitenkaan en ole pariin vuoteen hypännyt kellään muulla kuin Aatulla. Aatu on varma hypätessä, joskus lähestyy jopa liiankin laiskasti ja sitä saa herätellä. Se hyppää nätisti ja jatkaa esteen jälkeen tasaisesti mukavassa laukassa. Aivan unelma siis hypätessä!

Jenta taas innostuu kun näkeekin esteen, ennen estettä ottaa ohjat omiin kätösiinsä ja hyppää reippaasti yli, jonka jälkeen vauhti vain kiihtyy ja ohjaus saattaa olla vähän hukassa. Mukavahan se on, että Jenta ilmiselvästi rakastaa hyppäämistä! Se on aina ollut minunkin lajini. Mutta ymmärtänette varmasti ettei ole mikään helppo siirtymä Aatusta Jentaan. On niin erilaista hypätä.
Uskon, että Jentan ja mun yhteistyö tästä paranee vaan ja ensikerralla voidaankin jo hypätä isompaa, jos siltä tuntuu.

Täytyy vielä kiittää Lattea esteiden nostelusta ja mun kannustamisesta :)! <3




Tiedän, että horjahdan välillä, jään jälkeen ja asentoni ei ole maailman paras. Tiedän, että ponin haltuunotto esteen jälkeen näyttää joissakin kohdissa aivan hirveältä! Olen pahoillani näistä virheistä, mutta näin jälkikäteen niille ei voi enää mitään. Ensikerralla paremmin sitten!

Jättikaveri♥ (Hipi Veikko)

intensiivinen tuijotus :D

Kattokaa se hymyilee velmusti!!!

Pallipää Jenta♥






Päivän kuva myöhemmin :)

5 kommenttia:

  1. Sulla on varsinainen esteponi ;)♥

    VastaaPoista
  2. Veeru - joo, se on hauska XD

    Wilma - niin♥

    VastaaPoista
  3. Jeffree Star ;D;D;D;
    haha voi sitä meidän Lattea ku on hassu tos vikas kuvas:3 hienosti hypit muutes :'P
    t. marsi

    VastaaPoista
  4. Marsi- kiitos :3 Ponihan se hyppii en minä (;<3
    Juu oli hyvä piisi siltä jehrveeltä :DD

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)