perjantai 2. maaliskuuta 2012

Jotain puuttuu


Hejj. Tänään siis mentiin Jusun kanssa tallille, tällä kertaa tosin käveltiin jonkin matkaa, kun äiskä ei uskaltanut lähteä ajamaan ylämäkeä, koska pelkäsi juuttuvansa siihen.

Hevosia haettiin juuri ja kun menimme talliin Jenta olikin jo syömässä. Annoimme ponin syödä aluksi ja juttelimme vähän muiden kanssa.
Jossain vaiheessa aloimme sitten harjata ponia ja kavioiden putsauksessa Jusu huomasi, että Jentalta on irronnut kenkä! Piti siis ottaa tänään vähän rauhallisemmin, vaikka suunnitelmat oli aivan toisenlaiset.

Lähdimme siis maastoon, menimme vain 2km, koska ei ollut sitä kenkää ja oli niin liukasta, että poni meinasi pari kertaa laskea pyllymäkeä. Kerran laukattiin ja pari kertaa vähän ravattiin.
Poni oli tänään reippaampi ja yritti kääntyä myös kesken maastoilun takaisin kotiin :D

Ei siis ratsastettu kauaa. Annettiin ponille lenkin jälkeen leipää ja tukko heinää ja harjattiin se. Sitten kerkesin vielä puhdistamaan satulahuovankin, joka oli likainen ja karvainen.

Tämän jälkeen päätettiinkin lähteä ulos ottamaan Jentasta kauniita kuvia, elikkä laitettiin kauniimpi riimu ekaa kertaa päähän ja sitten matkaan! Kuvauksien jälkeen poni maisteli vähän lunta niin kun sillä on tapana tehdä.

Huomenna otetaan sitten myöskin iisisti. Jospa tuo maastolenkki käydään taas.. Tai en tiedä. Onneksi kengittäjä tulee maanantaina.

Ja sainpahan Jentsille hommattua ratsastajankin ensi perjantaille ja lauantaille! Taidan siis lähteä mummolaan koiranpentua katsomaan :3 Mutta siitä lisää sitten kun se on ajankohtaisempaa.




Jentakin halusi pussata :3 ♥




2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥
    Ja riimu sopii tosi hyvin Jentsulle :3

    VastaaPoista
  2. kiitos :) Minustakin tuo riimu sopii ponille hyvin ^_^

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)