torstai 29. maaliskuuta 2012

Marsi & Panda 16 & ½ vee


Halloota! Elikkäs Marsi oli meillä tänään parisen tuntia. Otsikko on yleinen meidän suustamme kuultuna, toteamme tuon aina, kun teemme jotain tosi kypsää :D
Aluksi moikkasimme Obsi-raasua, joka näytti tavattoman kärsivältä (ollut syömättä 3 päivää, eikä liiku juuri ollenkaan). Sen jälkeen menimme huoneeseeni laulamaan SingStaria, kuuntelimme sitä myös playbackina ja totesimme, että kannattaisi varmaan alkaa levyttää!

Laulamisen jälkeen söimme vähän kakkua ja sitten aloimme heitellä Taavetti Palluraista, joka onkin kova poika piileksimään! Taavetti käveli verhotangon päällä, meni telkkaritason taakse, oli sata kertaa sohvan alla, pomppas Timin naksukuppiin lennättäen naksut ympärihuonetta ja pomppasi roskikseen.
Me naurettiin aika paljon ja mietittiin, että ollaanpas taas aika järkeviä.







Tämän jälkeen lähdin viemään Marsia takasin koululle, josta sitten otin kyytiini Niinan. Lähdettiin Niinan kanssa tallille.
Heti ekana sainkin kuulla, että Jenta oli ollut omalla pikku retkellään, toisin sanoen tullut aidoista läpi ja lähtenyt Valtikan perään.

Harjattiin Jenta, ja sovittiin että Virpi saa mennä ensiksi maneesiin. Virpillä ei mennyt kun noin 30 minuuttia ja me suunnattiin sitten manskuun. Autoin Niinan selkään ja jakelin sitten ohjeita sieltä maneesin keskeltä.
Hekin harjoittelivat ympyröitä. Joskus Jenta meinasi päättää itse suunnan, mutta aika hyvin Niina sai sen kuitenkin pidettyä halutulla alueella.

Laukka piti hoitaa samallalailla kuin Jusukin oli tehnyt, elikkä se yksi pitkäsivu piti mennä laukassa. Aluksi Niina ei saanut ponia laukkaamaan, mutta sitten kun hän onnistui, lähti poni kuljettamaan tyttöä minne sattui.
Pari kertaa ne vaan laukkasi ja viimeinen kerta sujuikin aika mallikkaasti!
Toiseen suuntaan poni ei suostunut menemään. Teki siis samat kuin Jusullekkin oli tehnyt.
Epävarma Niina ei sitten saanut ponia kuriin, poni kiemurteli ja jumitti, joten mun piti sitten ottaa laukat ympyrällä.

Aluksi kuitenkin hain ympyrän muotoa ravissa, poni taipui hyvin! Laukannostaminenkaan ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Taas poni siirtyi raviin kesken, mutta siinä auttoi uudestaan laukkaan pyytäminen. Poni kulki aikalailla nätisti ja olinkin tyytyväinen! :)

Sevuri♥

Aatu♥

3 kommenttia:

  1. mistä nuo sini-mustat lasit on ? :D mulla oli joskus samanlaiset :D

    VastaaPoista
  2. en yhtään tiedä mistä ne on, kun sain ne lahjaks joskus sata vuotta sitten :)

    VastaaPoista
  3. ah mikä ihana video XDD ♥
    t. marsipsi

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)