tiistai 27. maaliskuuta 2012

But I can't let go


Hallouta :)
Tänään oli siis englanninkoe, no en odota siitä mitään hirveän hyvää tulosta.. Koulussa oli aivan mahtavaa olla badass mun possen kanssa ;) Se jännitys mikä oli, kun luultiin jäävämme kiinni. Ja hihittävä Marsi, jonka Latte ja Eeva yritti tappaa :'D Ja Marsi puolestaan yritti litistää mut. Sen siitä saa, kun seikkailee paikoissa missä ei sais, kuten eilenkin istuttiin koulun katolla.

Eeva lähti ensimmäisenä, sen jälkeen Marsi, Latte ja mä kannettiin toisiamme repparissa, yritettiin seistä käsillämme ja harjotettiin tankotanssia XD
Marsi lähti seuraavana, mä ja Latsku mentiin ulos lumikasan päälle huutamaan. Sen jälkeen oltiin lumisotaa ja sitten painittiin, ja tosiaan meillä oli tietämättämme paljon yleisöä, joilla kaikenlisäks tuntu olevan käsitys, että me pariteltais O.o
Enkun opettaja siis katto ikkunasta ja huus jotain, Latte ei huomannu, mutta sitten sanoin sille ja sekin huomas. Ei oltu kuultu mitä opettaja oli huutanut, joten huusin sille, et mitä ja se huus että "Teillä on yleisöä täällä!!!" katoinkin sitten sinne ja ikkunasta meitä tuijotti joku seiskaluokka! Kaikki vaan katto :D Sit kyllä lähettiin muualle painimaan.

Lähdin tallille Jusun kanssa. Jusu sai ratsastaa Jentalla ja Emmi oli juoksuttamassa Jiiveetä samaan aikaan.
Käytettiin siis vähän alle puolta maneesia, ja Jusu saikin ihmeen hyvin ponin pidettyä omalla puolella. Poni yrittti vaihtaa suuntaa omin lupineen, mutta Jusu oli päättäväinen ja saikin ponin kulkemaan nätisti.
Raviin ei olisi poni viitsinyt siirtyä, joten siitä ne kinasteli parin kierroksen ajan, kunnes ympyräkin alkoi mennä hyvin ravissa. He tekivät myös pysähdyksiä, ja ne onnistuivat tosi hyvin!
Jossain vaiheessa Emmi ja Jiivee lähtivät, joten Jusu sai koko maneesin käyttöönsä. Ympyrät ravissa tuottivat aluksi ongelmia, kun Jenta yritti viedä poikaa minne sattuu, opastin kuitenkin Jusua, joka saikin ponin kulkemaan ympyrät hyvin.

Laukkaaminen jännitti Jusua, ja hän olisi mielellään antanut minun laukata, kuitenkin itse ajattelin, että pakko sen on nyt laukata, minä voin ohjeistaa, koska hän joutuu kuitenkin laukkaamaan, kun minä lähden saksaan.

Jusu nosti laukan katsomonpuoleisella pitkälläsivulla ja lopetti ennen kulmaa. Jenta ei olisi viitsinyt laukata, ja koska Jusu ei ollut jämpti ja vaatinut laukkaa (jännityksensä takia), ei siitä meinannut tulla aluksi mitään.
Minä maiskutin ja komensin äänellä laukkaa ja he saivatkin lopulta laukattua. Yhden kerran Jenta veti aika mukavan kokoisen pukin (Jusu ei ole ennen ollut pukeissa) ja mä katsoin jännittyneen pelonsekaisin tuntein, että nyt se Jusu kyllä tippuu ja Jenta talloo hänet.

Kuin ihmeenkaupalla Jusu lensikin vain kaulalle ja sai itsensä vedettyä takaisin satulaan. Olin ihmeissäni ja hieman ylpeäkin siitä, että Jusu ei ollutkaan tippunut. Jotain vammoja se sai nimeltämainitsemattomaan paikkaan, kipua siis. Epäili, että mustelma tulee :D

Jusu laukkasi uudestaan saman pätkän, minun käskystäni ja tälläkertaa se sujuikin hyvin. Toisessa suunnassa Jenta ei enää suostunut liikkumaan Jusun käskyjen mukaisesti, eikä Jusu ilmeisesti pärjännyt sille, joten hän päästi minut selkään.

Menin ekana käyntiä keskiympyrällä, kun muoto oli löytynyt, siirryin raviin. Jenta tuntui reippaalta ja sitä sai kokoajan vahtia, ettei olisi karannut ympyrältä. Hetken päästä pyysin laukkaa, joka nousikin hienosti. Suurempia ongelmia ei ollut, kerran tosin siirtyi raviin ja yritti vaihtaa suuntaa, mutta otin pätkän ravia, kunne pyysin sen uudestaan laukkaan. Sen jälkeen poni laukkasi todella nätisti ympyrällä. Olinpa taas tyytyväinen neitiin. :3

                                                   Kuvat eivät ole tänään otettuja













Jep, ilmeeni + asentoni vamottaa usein, mutta ei välitetä siitä ;)

päivän kuva myöhemmin :)

Ps. Muistakaahan painaa "luin" - nappia, jos olette lukeneet ^__^


2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)