keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

"Kiitos haastattelusta!" -- "Kiitos vastauksista!"


Halloota :) Otsikon eka osa Virpin suusta ja toka multa. Haastattelin sitä siis Callesta :D
On kuulemma kuin Comu; opetusmestari ratsastaessa, hoitaessa sitruuna. Ja onhan tuo myös aikalailla samaa kokoluokkaakin. Täytyis saada Callestakin joskus kuva!

Jentan kanssa taas ei sujunut sitten ollenkaan D: Päästiin maneesiin, jossa käynnit meni normaalisti (lukuunottamatta sitä ettei halunnut millään kulkea uralla ja vieläpä suoraan!) ja ravikin kohtalaisen hyvin vasemmassa kierroksessa.
Laukassa sitten meni ehkä kierros hyvin, jonka jälkeen, tismalleen samassa paikassa kuin viimeksi se sai spurtin ja heitti pukin. Tämän jälkeen neiti ei suostunutkaan enää kuuntelemaan pyyntöjäni, eikä käskyjänikään. Mitenkään ei olis halunnut kulkea oikeinpäin, sopivaa vauhtia jne. Pää oli kohti taivasta ja jos vähänkin yritti ohjalla tehdä jotain, niin poni protestoi vetäen päänsä ylös, loikaten sivulle tai kieltäytymällä liikkumasta.

Näillä siis mentiin ja mulla oli aikaa ratsastukseen  jotain 25min, joten eipä asialle voinut paljoa tehdä. Tulin siis alas selästä ja talutin Jentan ulos. Ponilla oli kiire ja se oli valpas. Talutin sen parkkipaikalle, jota ennen paalin päällyste leikitteli tuulessa ja ponihan sitten kavahti lähti melkein raville ja hyppäs mua päin (Y).

Jusu kävi hakemassa riimunnarun tallista ja minä autoin hänet selkään, suuntasimme maastoon.
Talutin sitten ponia, kun Jusu ratsasti. Otimme myös pätkän ravia, ja käännyimme kotiinpäin. Oli siis lyhyt maastoilu tällä kertaa.

Juttelin sitten pukkarissa Virpin kanssa.. Hänen lähdettyään tulivat Jenni, Jonna ja Tessa, joiden kanssa puhuinkin mukavia :3 Unohdinpa siinä sitten, että tänään pitäisi mennä sellaseen Saksa-infoon, onneksi äiskä soitti mulle.

Ei ole nyt uusia kuvia, mutta laitetaan jotain vanhempaa.



olinpa edustava näissä kaikissa ;) :D


Day 3 (tämän päivän kuva):



2 kommenttia:

  1. Olisi Calle kyllä aika kivan näköinen hevonen :) Onko se siis Virpin joku lainaheppa?

    VastaaPoista
  2. No täytyy myöntää, etten oikein tiedä. Pinja silloin sanoi, että olis, mutta ku puhuin Virpin kaa niin se puhui jotain että ne oli myyny sitä jo jonkin aikaa kunnes Virpi oli eka joka meni kokeilee.. jne. Et tuli sellai käsitys, että se olis ostanut sen.. Kun se puhu jtn myyjän tyytyväisyydestä jne.

    Mutta niin en ole varma :P

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)