tiistai 1. toukokuuta 2012

I wanna live for love


Hei vaan :) Tänään olinkin sitten tallilla, oli tosi kaunis ilma! Juttelin aluks Pinjan kanssa ja otin pari kuvaa hevosista. Sen jälkeen harjattiin Jusun kanssa Jenta (jonka olin siis hakenut sisälle aivan heti tallille päästyäni).

Lähdettiin sitten maneesiin juoksutuskamppeiden kanssa. Juoksutin hetken Jentaa, kunnes Jusu sai mennä selkään ja laukata liinassa. Meni hyvin.

Jusu ratsasti vielä vapainohjin ja mä kannoin estetolpat ja puomin. Menin sitten ponin selkään, joka piristyi heti nähdessään esteen. Jenta oli ihan pörhelö ja innoissaan.
Ensimmäinen hyppy sujui mahtavasti ja pyysin Jusua korottamaan, se korottikin sitten vähän enemmän kuin vähän. Sen esteen hyppäsin pari kertaa (tais olla jotain 50cm paikkeilla) ja yhdessä vaiheessa Jenta oli aivan menossa, joten piti laukata ympyrä ennen estettä, kun poni kaahotti kuin viimeistä päivää.
Tämän jälkeen pyysin madaltamaan estettä ja lopuksi hypättiin siis se matalampi pari kertaa, kunnes poni sai loppuravien kautta vapaat ohjat (tai no Jusu talutti sitä, kun mä korjailin esteen pois).

Pari pukkia tuli, nekin oli pieniä ilopukkeja, joten eivät haitanneet.
Olin kyllä mielettömän tyytyväinen neitiin♥! Jentasta kyllä huomaa, että se rakastaa esteitä. Se aivan herää eloon, korvat menee höröön, askel pitenee ja se tuntuu olevan aivan elementissään. Haluaisi vaan hypätä.
Pitäisi varmaan ottaa tavakseen hypätä useammin.

Laitan nyt jonkin kuvan ja sitten videon :)
Älkää kopioko kuvaa.




2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)