keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Don't say goodbye, cuz i don't wanna hear those words


Heii! :)

Pakko tulla nyt hehkuttaa, sillä Jenta oli aivan paras tänään! Oi, kun se höpönassu yllätti mut. On se vaan ihana♥

Elikkä menin siis tallille koulun jälkeen. Olin siellä ennen kello 16 ja Jusu harjasi Jentan. Mä varustoin ponin ja sitten suunnattiin kentälle. Kaikki varmaan tietää kenttäongelmamme (eli poni ei pysy kentällä ja tekee tyhmyyksiä ja on hirveä ratsastaa), joten en uskaltanut edes unelmoida mistään näin nappiin menneestä kenttäilystä.

Tein ympyröitä, tai no oikeestaan isoa pääty-ympyrää, jolta vaihdoin välillä toiselle pääty-ympyrälle. Käynnissä mentiin normaalisti, ravissa siirtymiset neljässä kohdassa. Ei olisi milllään meinannut malttaa siirtyä käyntiin joissakin siirtymiskohdissa, toisissa toimi kuin unelma.
Laukat siinä samalla ympyrällä (ei se kyllä ollut aivan päädyssä, muttei toisaalta keskelläkään) ja oikeeseen kierrokseen sujui aivan upeasti. Jenta ei edes yrittänyt kertaakaan lähteä ympyrältä, paitsi jossainvaiheessa säikähti traktoria, joka murahti yllättäen. Ei myöskään pukitellut.

Vasemmassa kierroksessa poni yleensä keksii enemmän temppuja ja sen huomasi nytkin, että yritti enemmän mennä pois, mutta ei mitenkään pahasti lähtenyt käsistä, kerran piti kääntää aitaan päin, mutta se on jo hyvä saavutus meille. Vähemmän laukkaa vasuriin ja lopetettiin kun sujui.
Kävelin vielä hetken Jempen kanssa ennen kuin lähdettiin talliin.

Oi, Jenta oli aivan mahtava pieni höpönassu pullaponiini♥♥

Onnistumiset tuntuu 100 kertaa paremmalta haastavan hevosen kanssa. Sen mä olen huomannut!














Huomasin pönöttäväni useassa kuvassa, jalustin oli liian syvällä ja kyynerpääkulmaa ei näkynyt mailla halmeilla + muita pieniä virheitä, joista ei tarvitse huomauttaa. Tiedän etten ole mikään erityisen hyvä ratsastaja, mutta lupaan kehittyä!

Ps. Uusi banneri tulossa viikonloppuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)