torstai 17. toukokuuta 2012

Miksi pakenet, kun tulen sun luo?


Heii :)

Kerronpa nyt vaikka aluksi eilisestä.

Keskiviikko ratsastin Jentalla maneesissa. Tehtiin ympyröitä tai no voltteja pikemminkin. Tällä kertaa yritin ratsastaa ponskia enemmän muotoon ja ajoittain kulki oikein hyvin!
Laukat otettiin taas sillä keskiympyrällä. Poni oli reipas ja hyvä ratsastaa oikeeseen kierrokseen, joskin hieman pyysin hidastamaan, kun en niin kovasta vauhdista pitänyt.
Vasen kierroshan on tunnetusti se, jossa poni tekee enemmän hölmöilyjä. Tälläkin kertaa yritti lähteä pois ympyrältä ja tajusin, etten kerkeä kääntämään takaisin ympyrälle, joten ratsastin sitten päin seinää, jotta sain ponin pysähtymään. Siitä sitten jatkettiin takaisin ympyrälle ja nostettiin uusi laukka.
Lopetettiin onnistuneeseen laukka pätkään. Sitten loppuravit vapainohjin ja käynnit menin kävelemään Jentan kanssa.
Oli kyllä onnistunut ratsastuskerta :)

Ja sitten tämänpäiväiseen.

Menin tallille siinä 14 maissa ja aluksi otin pari kuvaa Jemppuliinista. Hetken päästä otin ponin sisälle ja se tuli yllättävän rauhallisesti! Lagitin sitten randomisti jotain Pinjan ja Niinan kanssa, kunnes mentiin harjaamaan ponskia.
Lähdettiin sitten maneesiin, jossa Pinja punttas mut Jentan selkään. Ratsastin siis riimulla tänään. Käynti sujuikin jo paremmin kuin edellisellä kerralla, Jenta pysähtyi suht hyvin ja kääntyi ympyrälle. Otin sitten myös vähän ravia. Se olikin jo haasteellisempaa, sillä ohjaus ei oikein toiminut XD
No loppua kohden parani ja pystyin jo ratsastamaan voltinkin ravissa!
Päästin ponin vapaaksi sitten maneesiin ja Jenta sai laukata miten halusi. Ei se tänään kovin innostunut, mutta pääasia, että sai liikuntaa.
Olin taaskin tyytyväinen poniin! Otin vielä sen kanssa parit seuraamis-, pysähtymis- ja peruutusharjoitukset, jotka menivätkin hyvin.

Jäin sitten jumittamaan tallille Even kanssa, ja tulihan pari sanaa vaihdettua Merjan kanssakin. Huomenna sitten Merjalle ja Evelle med Latte!♥♥♥
Uutta päivitystä varmaankin lauantaina, jos jaksan ;)

Ainiin ja tapahtuipa tänään jotain vähän erikoisempaakin; nimittäin mua käytiin pyytää ajelee! Ihan kotoota käytiin pyytämässä. Tais olla eka kerta mun elämässä :D En kylläkään menny. En oikein pidä ajelemisesta. Mutta oli aika hyvä idea pyytää muakin jonnekkin.. Ja joo, jos oli vähän epäselvää, niin he tulivat autolla ja kysyivät, että jos ajelisin mopedilla niiden perässä ympäri maailmaa. Tokihan me muutakin juteltiin, mutta ei siitä sen enempää :)

Juu, ja videoonkin olisi materiaalia, että semmonenkin pitäis tässä pyöräyttää.











Ratsastuskuvista kiitos Pinjalle! :)

2 kommenttia:

  1. Ootte niin söpöjä yhdessä! ♥ Ja varsinkin noi ilman satulaa kuvat, aaw :) Jenta on kyllä niin nätti, harjakin on niin sievä taas että :3
    Onko se päässyt vihdoin uuteen tarhaan muiden lähelle?

    VastaaPoista
  2. Kiitos♥ :)! Onhan se nättimys :3
    Ja juu, uuteen tarhaan on poni vihdoin päässyt.. Itehän se ittensä sinne sai hommattua, kun 2 kertaa karkas vanhasta tarhasta, niin oli viisaampi siirtää. Itse olen tyytyväinen siitä, että poni pääsi vihdoin muiden läheisyyteen :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)