lauantai 19. toukokuuta 2012

Tahtoisin kuulla, et pidätki musta


Hei vaan kaikille :)!
Kertoilenpas nyt Perjantaista ja tän päiväisestä myöskin.

Perjantai pääsin koulusta jo 15 aikoihin, vaikka oikeesti olis loppunut vasta 15:45. No lähdin siitä ajelemaan tallille ja kun saavuin, Latte oli juuri menossa maneesiin Jentan kanssa.
Menin katsomaan, kun Latte ratsasti, mitään kummempia ei tapahtunut.
Sitten oli Latten ratsastustunti, jota menin kuvaamaan.

Lähdettiin tallilta ja suunnattiin Even & Merjan kanssa pizzeriaan. Tilattiin pizzat ja lähdettiin käymään kaupassa, me tietenkin Latten & Even kanssa luikautettiin kaunis laulu siellä kaupassa :D Me emme myöskään osanneet päättää mitä karkkia otettaisiin, koska ei päästy yksimielisyyteen, vaikka mentiin joka karkkipussi yksitellen läpi. Päädyttiin sitten ottamaan Marianneja.

Matka kävikin Even ja Merjan kotia kohti. Me oltiin Lauran kanssa aika täpinöissämme ja kuultiinkin kaikki aivan väärin.. Laura höpötti jostain akustista vai mikä aku olikaan ja mä sanoin Albert & Herbert, jolloin Latte sitten kysyi Merjalta, että oliko jonkun paikannimi Albert ja Herbert vai joku akusti O.o Enkä mä tajunnut yhtään mitä se höpsö Latteliini horis.

Saavuttiin sitten määränpäähämme ja aivan ensiksi tietenkin vietiin laukut sisälle ja syötiin pizzaa. Syönnin jälkeen pyydettiin Lissua (koira) tekemään temppuja :3 Tavattiin myös Laku (kissa) ja helliteltiin sitä. Jossain vaiheessa käytiin lenkillä Lissun kanssa.
Saunottiin myös ja Latte onnistui tipauttamaan semmoisen naulakon sieltä seinältä O.o Kuulemma katsoi vaan sitä ja sitten se tippui. Kumma kyllä, kun naulakko oli tippunut, niin myös suihku tippui! Olin itse suihkussa, enkä taatusti koskenut mihinkään, kun yhtäkkiä se suihku vaan tippui!

Mentiin Even huoneeseen ja otettiin Rasmus (gerbiili) juoksentelemaan sängylle. Mä kylläkin pelkäsin sitä, mutta uskalsin silittää vähäsen. Syliin en sitä ottanut.

Illemmalla tai no yön pintaan katottiin Anastasiaa, tosin Latte tunnetusti nukkui lähes koko leffan ajan :D! Katsottiin sitten vielä hetki telkkaria kunnes käytiin nukkumaan.










Lauantai en osaa yhtään sanoa monelta heräsin, mutta myöhemmin kuitenkin kuin Latte ja Eve. Söin vähän suklaata alkupaloiksi ja aika pian lähdettiinkin syömään aamupalaa. 

Pelattiin pleikalla aluksi Spyroa, joka osoittautui tyhmäksi, mutta sitten vaihdettiin peliä ja alettiin pelata Hugoa :D Se oli hauskaa, koska Hugo aina sanoi jotain nasevaa. Kuten, vaikka "Syöpä kala tänään hyvin", kun oli joutunut useasti kalan syömäksi :D
Pelaamisen jälkeen otettiin taas Rasmus juoksentelemaan. Pidin sitä jopa hetken kädessäni!

Lähdettiin ulos pelaamaan sulkapalloa. Me kaikki neljä, Merjakin oli mukana sulkkiksessa. Ei meillä verkkoa ollut, mutta mihinkäs sitäkään tarvitsee. Kuulostettiin varmaan tosi hyviltä, kun karjuttiin; toiset meistä enemmän ja toiset vähemmän tunteella. 
Se pallokin meni rikki... No otettiin sitten toinen pallo ja pelattiin sillä, vai mikä sulka onkaan. 
Pelattiin noin tunti, vaikka se tuntui siltä, että oltais pelattu tyyliin 10minuuttia! O.o Oli kyllä todella hauskaa!

Lähdettiin ajamaan tallille. Harjasin Jentan ja varustoin sen. Lähdettiin maneesiin ja tarkoitus oli hypätä. 
Aluksi ratsastin kaikki askellajit vain läpi. Ravasin ympyrää ja Jenta pelleili jotain aina toisella sivulla, mutta meni sitten lopulta ookoo. Laukkakin meni nätisti.

Eve ja Latte laittoivat sitten katsomonpuoleiselle sivulle kaksi estettä ja tilanne oli mulle ja Jentalle outo, koska ollaan hypätty vaan siellä ei-katsomonpuoleisella sivulla ja vain yhtä estettä.
Ekaksi testattiin välit, ja meinasin siinä tippua, kun Jenta jäi miettimään, että hyppäiskö ja sitten ponnisti niin mä jäin jälkeen :D

No, ohi menemisiä tuli enemmän kuin laki sallii ja mä aloin jo hermostua ettei siitä hyppäämisestä nyt tuu mitään. Ja sitten täytyi neuvotella Latten kanssa, että hyppäänkö mä uudestaan vai enkö. Siitä tuli hyvä video, kun mä huudan täysiä etten hyppää ja en varmasti hyppää ja Latte huutaa, että taatusti hyppäät jne :D

Mun piti seisoa hetki Jentan kanssa, koska siitä ei olis tullut yhtään mitään muuten (no ei siitä tullutkaan!). Mun täytyi saada miettiä ja rauhoittua rauhassa ennen uutta yritystä. Kun mä hermostun, niin mä lopetan. Mieluummin lopetan, kun yritän uudestaan, jos tarpeeks monta kertaa epäonnistun. Vaikka tiedän ettei niin saa tehdä, se on hyvin huono asia. En vaan voi itselleni mitään. Ja sille, että luovutan aika helposti.

Saatiin me se sitten hypättyä, koska Latte pakotti menemään uudestaan niin monta kertaa kunnes onnistuttiin. Hyvähän se oli, mutta ilman pakotusta en taatusti olis hypännyt sitä sarjaa uudestaan!
Ja kun Latte oli lähtenyt, pyysin Eveä ottamaan toisen esteen pois ja hypättäisiin vain sitä yhtä. Jenta oli kuitenkin epävarma vieläkin ja meinasi mennä ohi, kuitenkin sain sen pidettyä esteellä. 
Viimeinen kerta sujuikin tosi hyvin ja oltiin ihan entisessä vireessä. Siis kun hypättiin vain sitä yhtä.

Ja siis siinähän kävi niin, että mä epäröin, koska esteet oli eri paikassa ja Jentakin epäröi ja varsinkin, koska mä epäröin. Ja koska Jenta meni ohi tai ainakin yritti mennä useasti tai melkein joka kerta niin mä tulin vielä enemmän epäröivemmäks ja sitten siinä oli noidankehä sitten valmis. 
Eli en siis syytä Jentaa omista virheistäni. Koska tiedän kyllä, että vika oli minun. Ensi kerralla paremmin. Ja ehkä tyydytään sitten menemään sitä yhtä estettä siellä normaalissa tutussa paikassa. :) No saas nähdä.

Jenta myös madotettiin tänään. 










Alla olevat hyppykuvat eivät todellakaan ole mitään kaunista katseltavaa, mutta jokaisen on kohdattava se kylmä totuus, että aina ei voi onnistua ja joskus menee paremmin ja joskus taas huonommin. Ei siis tarvitse tulla haukkumaan, etten osaa hypätä ja kertomaan miten huonosti istun, sillä näen istuntani kuvasta aivan itse ja tiedän, että se on hirveetä katsottavaa tällä kertaa.




Ps. oli mahtava viikonloppu, joskus uudestaankin!♥ 

4 kommenttia:

  1. Ihania noi kaikki koirakuvat ja kaikki muutkin kuvat! :)

    VastaaPoista
  2. aina ei voi onnistua, kukaan ei ole täydellinen, mut hyvähän sun istuntas nois kuvis on :)

    VastaaPoista
  3. anonyymi - nimenomaan!
    Ja kiitos, mutta ihan on jalustin väärässä kohdassa ja kantapää leijailee taivaissa, lisäksi ylävartalo könöttää oudosti ja olisin voinu myödätä vähän enemmän.. Mutta ens kerralla paremmin :)!
    Mutta niin, kiitos kommentista :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)