torstai 3. toukokuuta 2012

Tahdon kuulla totuuden; huolitko mun rakkauden?


Heiii :)

Mietin tässä varmaan pari tuntia, että tulisinko bloggaamaan ja päätin sitten tulla teidän kiusaksenne postailemaan.

Tänään menin siis tallille hieman 14 jälkeen, ekana otin Jentan sisälle ja sen jälkeen autoin Sirua ottamalla muita hevosia. Toin Callen (joka steppaili aluks jotain), Jekun ja Tompan :) Sain muuten sähköiskun ponien aidasta, kun osuin siihen sähkölankaan.

Ooteltiin Sirun kanssa varmaan tunti ja juteltiin mm. mandariineista, leipomisesta ja tarkkailtiin jänistä. Sitten kun Virpi tuli, niin saatiin kuulla, että vara-avain oliki ollu piilossa ja ihan turhaan oltiin odoteltu!

Niinakin oli ilmaantunut tallille, joten vaihdettiin nopeasti vaatteet ja harjattiin sitten Jenta.
Lähdettiin juoksutusliinan kanssa maneesiin. Juoksutin aluksi ponskia liinassa ja sitten päästin Niinan selkään ja harjoittelimme laukkaamista (kyllä, hän on laukannut useasti, mutta Jentalla laukkaamista jännittää, joten koetetaan nyt aluksi näin), minä siis pidin liinasta kiinni ja autoin hieman ympyrällä pysymisessä.
Niillä meni ihan ok.

Jenta oli tänään vauhdikas. Menin itse selkään ja tein aluksi pohkeenväistöä, joka ei kyllä sujunut kauhean hyvin. Sen jälkeen ympyröitä ravissa, siirtymiset neljään kohtaan (taas). Täytyisi yrittää harjoittaa tuota istunnalla pysäyttämistä, saada poni herkemmäksi, kun ei raaski sieltä suustakaan vetää ja jarrutusmatka tuppaa olemaan aika pitkä.
Laukkasin ympyrällä. Jemppe pysyi nätisti siellä missä pitikin, vaikka aina silloin tällöin yritti hivuttautua lähemmäs seinää ja kauemmas ympyrältä. Loppuravien kautta käyntiin ja sitten talliin.

Olin tyytyväinen Jendelsiin :3

Kuvia ei nyt otettu, kun maneesikuvat ei oikein laadutu, mutta laitan tähän niitä eilisiä kuvia :)

laukannostossa :3 ©:Jenni S, kiitos!
ilmeellä, tietysti! ©:Jenni S, kiitos!
Photobucket
©:Jenni S, kiitos!
Photobucket Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)