perjantai 11. tammikuuta 2013

Video ratsastustunnista ja Jentailua


Moi taasen!
Tänään saattekin videon eilisestä ratsastustunnista :) (kannattaa laittaa laatu HD'ksi sieltä rataspyörästä)


Ja sitten Jentailun pariin. Elikkä tänään ratsastin ponilla maneesissa, samaan aikaan siellä oli myös Axu, koska eräällä naisella oli yksityistunti.

Kuitenkin, Jenta tuntui jo aluksi tosi kivalta, pysähtyi istunnasta ja malttoi jopa nätisti seisoa paikoillaankin!
Ravissakin oli hyväntuntuinen, kuunteli, kääntyi ja hidasti hyvin.
Aloin jo miettiä, että mitähän se eilen sitten on oikein ajatellut, kun tänään kuitenkin on niin kuuliainen.

Laukka nousi hyvin, oli kyllä vauhdikas, mutta kuitenkin ihan ok. Ei ongelmia, kunnes sitten ihan yhtäkkiä vaan päätti pukittaa, ja nyt sitten teki saman kuin eilenkin, eli pukitti heti perään uudestaan. En kuitenkaan pudonnut, eikä itseasiassa ollut lähelläkään.
Siihen ei saanut laukkaamista lopettaa, joten jatkoin vielä, kunnes saatiin hyvä pätkä.

Toiseen suuntaan piti sitten vähän odotella, kun Axu laukkasi kokouraa, ja teki jotain tehtäviä, niin en voinut sitten siihen mennä eri suuntaan säätämään. Jenta kuitenkin alkoi hyppiä, eli siis aivan yhtäkkiä saattoi, ilman mitään syytä, singota jonnekin.
Lopulta sain sitten otettua laukkaa toiseenkin suuntaan, ensimmäisessä nostossa poni pomppasi jonnekin ennen kuin nosti laukan. Muutenkin painoi vaan lapa edellä sisälle, eikä olis malttanut kuunnella sisäpohjetta. Pukitti tässäkin, jolloin sekosi askeleissaan ja lähti ristilaukkaan.

Kuitenkin pyysin sitä aina vaan laukkaamaan uudestaan, jos se sääti jotain omiaan, esim. sinkoili, pukitteli tai yritti viedä. Lopulta saatiin vielä hyvä pätkä ja lopetettiin siihen.

Höpsö ponittaja! :3
Jentan kyllä pitäisi pian päästä purkamaan pöllöenergioita ihan irtona, kun vain osuisi semmoinen aika, ettei olisi muita tulossa maneesiin.

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)