lauantai 5. tammikuuta 2013

Menestyminen on kallist paskaa


Moii!

Tänään siis ratsastin Jentalla, ja pitkästä aikaa jaksoin tehdä muutakin kuin ympyröitä ja voltteja. Elikkä pitkästä aikaa mentiin pohkeenväistöä.
Aluksi otin ponin kuulolle, pysäyttelemällä sitä sivujen keskellä. Jenta kuunteli tänään tosi hyvin.

Sitten tehtiin niin, että väistöä uralta keskelle, suoristus, väistö toiseen suuntaan eli keskeltä takaisin uralle. Jenta tuntu tosi mukavalta.
Ravissa sitten mentiin ekaksi sinne keskelle ja väistettiin sitten uralle. Onnistui suht hyvin myös tämäkin.

Jenta kulki tosi mainiosti käynnissä ja ravissa! Vähän tietty joissain kohti kulki pää taivasta kohti, muttei mitenkään ongelmallisesti, ja palasi pyynnöstä takaisin alas.

Jostainhan sitten on verotettava, ja tällä kertaa se oli laukka. Jenta nosteli väärää ja oli suht kuuma. Laukkasi myös aivan liian kovaa. Oikeassa kierroksessa oli enemmän ongelmia, mutta kylläpäs se lopulta alkoi ihan hyvin sujumaan, vaikka joskus on paremminkin mennyt.
Vasemmassa kierroksessa nosti kyllä vasemman laukan, eikä edes tarjonnut väärää, mutta oli aika vauhdikas. Pidätyksestä taasen tiputti raville.
Saatiin kyllä lopulta vähän rauhallisempikin laukka sieltä.

Kuitenkin olen kyllä aivan tyytyväinen ponittajaan♥
ps. oon hyvin flunssainen, joten älkää välittäkö siitä, miltä näytän noissa kuvissa!











4 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)