tiistai 1. tammikuuta 2013

Se voittaa, joka kestää kipuu


Moipsis!
En oo nyt yhtään kerennyt postailla, koska on tää loma menny niin hyvissä merkeissä, etten ole paljoa (=lähes yhtään) ollut koneella.

Mutta nyt sitten yritän kuitenkin pitää tämän postauksen hallinnassa, ettei tuu mitään jättipostausta kuitenkaan (katsoo onnistuuko).

27.12. Torstai
Marsi & Latte tulivat meille. Pelailtiin paljon lautapelejä, ja katseltiin youtubesta dubbausvideoita, jotka oli niin surkeita, ettei pystyny ees itkee! Eli piti nauraa niiden tyhmyydelle, jota ei voinu kestää. (Ari Koivuranta - Koivuniemi - Koivunen ;D)

Latte ratsasti Jentalla, samoin kuin perjantaina ja lauantaina.

28.12. Perjantai
Marsi lähti kotia, minä ja Latte lähdettiin Vain elämää-konserttiin. Iskä vei meidät espooseen, ja mummi oli kanssamme konsertissa.
Oli tosi hauskaa, vaikkakin eksyttiin poislähtiessä useamman kerran :D










29.12. Lauantai - 1.1. Tiistai
Olin Lattella. Pelattiin Veerun ja Saaran kanssa paljon Super Mariota (kuten kesälläkin!), ja lapset otti taas hedelmää ;)
Meillä (tai ainakin mulla) oli kyllä hyperdypersuperhauskaa! Tuli paljon uusia hauskoja juttuja, joista puoliakaan en nyt muista, mutta ruma kersa ratsastaa.

Ratsastin pitkästä aikaa Emmalla kunnolla, kaikki askellajit pelottomasti ja "vapaasti" läpi. Meni tosi hyvin ekalla kerralla, toisella ei niinkään, mutta aina ei voi onnistua.

Kirallakin pääsin vihdoinkin taas ratsastamaan, ja tällä kertaa vielä ilman satulaa. Aluksi oli epävarma olo, mutta aika nopeasti se katosi, kun huomasin, että Kirppu kyllä kuuntelee mua (jos esim. jarrutan, ei hakaa vastaan vaan reagoi).
Kiralla oli myös tosi kivat askellajit. Satuin myös putoamaan vuoden viimeisenä päivänä :D
Nimittäin kaaduttiin Kirpsun kanssa. Onneksi kumpaakaan ei tainnut pahasti sattua, päätäni särki hetkisen mutta kyllä se sitten ohi meni. (video siitä tulee joskus)
Mutta niin, kyllä vaan sitten sai taas huomata, että Kira on oikea unelmien hevonen♥

Oli mahtavin uusi vuosi ikinä. Pelattiin pöytäjääkiekkoo, ja koska ollaan rääväsuita, niin jokasesta kirosanasta piti maksaa 1€ (no kukaan ei kyl maksannu).
Kateltiin raketteja, pelattiin Super Marioo, laskettiin mäkee keskellä yötä, juteltiin hulluja ja muuten vaan vietettiin aikaa yhdessä.












esimakua videosta ;)


Kiitos kaikille♥! (etenkin tietty Lattelle & Marsille + Jennylle Jentan hoitamisesta)
ja anteeks oon vieraantunu tästä kirjoittelusta, niin tuli vähän kökkö teksti, lupaan parantaa.

6 kommenttia:

  1. Just sopivan kokoinen postaus! (Sopivasti kuvia&tekstiä) Ei venähtänyt yhtään liian pitkäks ;)
    Hurjan näköinen tuo kaatuminen! :o
    -Viltsu

    VastaaPoista
  2. Viltsu - hyvä, että onnistuin sitten pitämään postauksen sopivana, tosi mukava kuulla! ;3
    Ja joo, itehän oon pelänny laukata kulmia just kaatumisen takia (enää en oo pelänny) ja nyt sitten kaaduttiin. Onneks kumpikaan ei loukkaantunu!

    VastaaPoista
  3. Olehyvä, oli tosi kiva saada vaihtelua vähän tähänkin elämään, kun pääsi käymään hoitamassa Jentan (: ! Lupaudun kyllä toistekkin! <3 (:

    VastaaPoista
  4. No hyvä, ettei ollu mitään pakkopullaa ja kauhukokemusta! :D Vähän mietin eilen, että tuutkohan enää, ku se oli sillon kuskaillu... Mut hyvä, että suostut tulee toistekin, en tiijä mitä tekisinkään ilman sua<3 :)

    VastaaPoista
  5. Tottakai mä tuun ain ku vaa tarvit ! <3 Ja eihän aina voi onnistua.. (: mut empähän ainakaan tippunut sieltä :D suuri plussa sekin :D

    VastaaPoista
  6. Jee, ei tartte enää nyt sit nii paljoo ressaa siitki, ku ei voi mihkää mennä ku ei oo sit ratsastajaa Jentsille :3♥

    Ja totta puhut, luulenpa että pääasiassa se hyppely johtu siitä orista.. Ku Jentsi aina ihastuu kaikkiin XD

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)