maanantai 28. tammikuuta 2013

Löpinää ja palloilua


Moi!
Joo, kuten ehkä huomasittekin, niin ulkoasu on muuttunut. Tiedän, että toi varmaan ottaa teitä päähän, ja on liian kirkas ja bannerikin on ruma, mutta nyt tuli sellanen olo, että pakko saada pinkki-mustaa, koska toi sinivalkonen ei ollu yhtään mun tyyliä.
Ja joo vaihdan varmaan taustan jossainvaiheessa, viimeistään sitten kun tuutte sanoo, että se aiheuttaa teille päänsärkyä.

Asiasta kukkaruukkuun nyt seuraavaks sitten. Lauantaina olin Veeran ja Kallen kanssa käyntimaastossa (ja yks ravipätkä), ja sen jälkeen vielä vähän maneesissa, kiitos seurasta♥!
Ja sunnuntaina pidettiin Jentan kanssa sellainen suht rento leikkimis-, mutta samalla myös uuden opettelupäivä.
Ponille siis naruriimu päähän, pallo mukaan ja nokka kohti maneesia. Aluksi vain käveltiin, sitten normaalisti tuttuja juttuja kuten alkeellista friendly game'a köydellä ja kädellä, peruuttamista ja kääntymistä.

Uutena juttuna otettiinkin sitten harjoituksia, joissa Jentan piti kulkea mun vierellä. Jenta on tottunut kulkemaan takana, joten tämä tuotti suuria vaikeuksia silloin tällöin.
Olin siis ponin etujalkojen kohdalla, ja sen piti pysähtyä kun itse pysähdyin, tämä ei tuottanut ongelmia. Myöskin peruutus kanssani samaan aikaan sujui mainiosti.
Eteenpäin poni ei aluksi meinannut millään lähteä vierelläni, vaan olisi mieluummin odottanut, että minä menen ensiksi. Lopulta saatiin kuitenkin myös tämä toimimaan ihan hyvin, ja jopa ravi onnistui lopulta!

Aina uusien harjoitusten välissä (siis kun oltiin tarpeeksi niitä tehty) poni sai leikkiä pallolla. Jenta tykkäsi pallosta tosi kovasti, saihan sitä pureskella, kantaa, heitellä, töniä ja muuta mukavaa.

Ainiin, suojat hajos lauantaina lopullisesti! Kestiväthän ne vuoden, mutta kyllä ois luullu, että kestäis vähän pidempään. Kävin kuitenkin tänään ostamassa Jentalle uudet, ehkäpä paremman kokoiset, värinä tällä kertaa violetti.




Ps. Meillä on nyt koeviikko, mutta en tänäänkään ole avannut mitään kirjoja kotona, koska aijon ottaa taas vähän lunkimmin tän kerran :DD

8 kommenttia:

  1. EIIIII! et vaihda tätä! :) tää ulkoasu on IHANA <3 ja toi banneri on tosi hieno!!!! en ees kerenny lukee postausta loppuu ku luin et meinaat vaihtaa(?) tai jotain, tää on just ihana! <3 :D joo sekava kommentti tiiän xd

    VastaaPoista
  2. Veera - ihana kuulla, että tykkäät!♥ :) Aattelin vaan, että jos kaikki on sitä mieltä, että käy liikaa silmiin, niin sit vaihdan, mutta en oo nyt ainakaa vaihtamassa ihan heti, kun en oo mitään mielyttävämpääkään löytänyt (enkä oikeestaan etsinytkään.

    Mutta kiitos tosi paljon!♥ :3

    VastaaPoista
  3. Uusi ulkoasu on tosi hyvä, älä suotta ala vaihtamaan! :) Olisi kiva saada jokin pieni esittely Jentan uusista suojista :D

    VastaaPoista
  4. anonyymi - kiitos sinullekin kommentista, ja tosi kiva kuulla, että myös sinä tykkäsit! ^_^
    Ja juu, katsotaan josko jo huomenna saisin niistä kuvan napsaistua (kun en ole niitä edes autosta pois ottanut, että muistan varmasti viedä tallille) :)

    VastaaPoista
  5. Ihana banneri<3! Ja ulkoasu on ihan teijän näkönen (: - Viltsu
    + Mukavan pituinen postaus. Toki, saa olla pidempikin!

    VastaaPoista
  6. Viltsu - Kiitos, hyvä että myös sinä tykkäät!♥
    Ja kiitos koko kommentistasi :)

    VastaaPoista
  7. tää ulkoasuhan on iiihana:oo<3 ainaki ite pidän ja tuo bannerikin sopii tosi hyvin!:) ja et saa vaihtaa mihinkään!!!:) ja oli varmaan ihana näky kun jenta leikkii sillä punaisella pallolla ;DD anteeks tollai vammai kommentti mut oli pakko tulla kommaamaa>:)

    VastaaPoista
  8. Satu - oi kiitos!♥ ihan aidosti yllätyin, kun on tullu näin paljon hyvää palautetta tästä ulkoasusta :)

    Ja joo, mukava oli katsoa ja rentoilla! Kiitos kommentistasi, ei ollu vammai ;)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)