torstai 10. tammikuuta 2013

Puomitunti Axulla ++ Jenta 1, Ratsastaja 0


Moikkuli!
Tänään Jusu ja Niina kävi ratsastamassa Jentalla, kun itse olin vielä koulussa.
Niina oli ravannut ympyrällä, jolloin poni oli kuitenkin nostanut laukan ja pukittanut, Niinan ollessa vielä huonossa tasapainossa, oli Jenta kuulemma pukittanut uudelleen ja Niina oli tippunut selälleen.

Jusu oli sitten taluttanut Jentaa, pysäytellyt ja laittanut peruuttamaan, ennen kuin meni itse selkään. Oli kuulemma ottanut vähän ravia, muttei paljoa, kun poni oli alkanut kusettamaan.

Ihan kiva sinäällään, kun itse en pääse nyt liikuttelemaan, kun oon niin pitkään koulussa, ja kenttä on niin huonossa kunnossa, ettei siinäkään kehtaa mennä.
Mutta näillä nyt sitten mennään, elikkä Niina ja Jusu saavat kyllä käydä nyt, kunnes jakso vaihtuu ja pääsen sitten itse. (Toivottavasti eivät kuole!)

No asiasta kukkaruukkuun, satuin tänään näkemään Jennyä kävellessäni koululle. Oli tosi kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia♥

Olin myös ratsastustunnilla tänään, ja kuten joku viisas voi otsikosta päätellä, menin Axulla! Oli ihan sellai pikkutyttömäinen olo, kun vieras hevonen (poni) ja oottaa ihan innoissaan, että millanenhan se on.
Hoitaessa Axu oli tosi leppoisa, se suurinpiirtein nukkui.

Lähdettiin maneesiin ja nousin Axun selkään, aluksi tuntui tosi oudolta, kun oli tietty lyhyemmät jalustimet ja ponilla erilaiset askeleet.
Axu oli niin erilainen verrattuna Jempukkaan! Axua sai pyytää pyytämistään eteenpäin, eikä olis oikein jaksanut aina välittääkään mun pohjeavuista.
Kuitenkin lopussa meni jo tosi hyvin suht reipasta ravia (ainakin verrattuna alkutuntiin).
Askellajit oli kyllä tosi kivat.

Täytyy vielä ihan erikseen mainita, että ekaa kertaa kun nostettiin laukkaa, ei noussut ihan heti vaan sain pyytää uudestaan, mutta seuraavilla kerroilla laukka nousi pelkästään siitä, kun laskeuduin kevyestä istunnasta perusistuntaan.
Tykkäsin kyllä tosi kovasti! :3
Saatte nyt tyytyä näihin mun tunnelmiin, koska teen videon tästä tunnista vielä tässä ihan lähipäivinä.



Ps. ensi kerralla on sitten estetunti! Ja menen tallin hevosella, vaikka oikeasti menen joka toinen tunti Jentalla, mutta meen sitten sillä kaks kertaa peräkkäin koulua. Vähän jännittää, ku en oo vuoteen vissiinkään hypänny kellää muilla ku Jentalla.

2 kommenttia:

  1. oiiii! vähänkö söpö toi kuva mis oot axusen vieressä, tuitui<3 :)

    VastaaPoista
  2. Veera - kiitos paljon!!♥ Axu on kyl söpö, ite näytän aika kuolleelta XD

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)