sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ei oo olemassakaan oikotietä onneen


Moi!
Tulinpas postailemaan nyt ihan kuulumisia, ja myös yksi video olisi teille tarjottavana.

Tänään ratsastin Jentalla kuolaimettomilla pitkästä aikaa. Aluksi poni kuulolle, elikkä pysähdyksiä sivujen keskellä. Jentsi kuunteli tosi hyvin istuntaa.
Tehtiin myös niin, että pysäytykset pitkien sivujen keskelle, ja lyhyjen sivujen keskelle voltit. Jenta kääntyi volteille älyttömän hyvin, voin rehellisesti sanoa, että kun käänsin katseeni sinne voltille päin, poni kääntyi ja alkoi tehdä volttia.

Tänään poni myös ajoittain kulki tosi hyvin taipuneena ja oikeinpäin ravissa ja käynnissä, näillä kuolaimettomilla. Ette uskokaan kuinka ylpee ja iloinen olen!

Laukkaa otettiin jälleen keskiympyrällä. Nyt poni olikin jo todella reipas, mutta tällä kertaa annoin sen mennä ja heitin ohjat pois. Kai sitä nyt kerran saa vähän antaa ponisenkin mennä sitä vauhtia kuin hän haluaa?
Ja ei, en kaipaa mitään saarnaa siitä, että kuinka vastuuton olen, ja että tämän takia en saa ikinä Jentaa hallintaan. Oma on asiani ;)

No kuitenkin sitten vasemmassa kierroksessa halusin enemmän panostaa nostoihin, ja siihen sopivaan vauhtiinkin.
Jenta oli ihmeen kiireinen, ja tarjosi väärää laukkaa/ ei nostanut juuri silloin kuin pyysin. Tässä yhdessä vaiheessa meillä tuli tosi hyviä nostoja, poni nosti maiskautuksesta ja tasan sillä sekunnilla, kun pyysin. Toivottavasti vielä päästään takaisin siihen.

Jenta oli kuitenkin mahtava tänään♥

Nyt saatte sen videon, joka siis on irtohypytyksestä. Olin jo unohtanut koko homman, mutta eräs pyysi äsken, että jos voisin tänään sen videon tehdä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)