maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sä pyydät anteeks, mut valehtelet kaiken


Moii!

Tänään olinkin poikkeuksellisesti tallilla. Jenta oli haettu sisään jo, kun tulin, joten annoin sen levätä karsinassaan.
Juttelin siinä sitten Mirkan ja Pinjan kanssa, kunnes aloin harjata ponskia. Oli kyllä tosi likainen ja lisäksi omisti jotain kestopaskaa, joka ei irronnut vaikka millä harjalla ja miten päin tahansa harjasit!

Mentiin katsomaan leiriläisten tuntia, jonka jälkeen vietiin Pinjan kanssa vielä ponit laitumeen. Sen jälkeen lähdettiinkin Jentan kanssa maneesiin.
Tehtävä oli sama kuin nyt viime päivinä. Huomenna kyllä varmaan vaihdan aihetta ettei poni vallan kyllästy, mutta jatkan tuon tehtävän parissa vielä kuitenkin joku toinen päivä.

Tällä kertaa jaksoin yrittää käynnissäkin pidempään. Tuli hetkittäin ihan hyviäkin pätkiä, mitä nyt oli vähän vaikeaa saada Jentaa liikkumaan reipasta käyntiä eteenpäin. Pysähdyksissä piti ottaa taas aivan liikaa edestä kiinni...

Ravi meni suht hyvin. Oli niitä nokkapystyssä pätkiä, mutta myös useita pätkiä, joihin olin tyytyväinen.
Käyntiin siirtymiset sujuivat aika pehmeästi ja niihin olinkin tyytyväinen. Ja ainiin, pystyin jo ravissa hetkeksi irroittamaan käteni harjasta ja se pysyi jonkin aikaa hyvällä paikalla!
Saatiin taas molemmat laukat, tällä kertaa poni jaksoi oikeeseenkin jo hieman pidempää laukata :3
Mun istunta kyllä kusee vielä tosi pahasti ja laukassa varsinkin, mutta kyllä se siitä sitten joskus varmaankin.

Ponille taas kiitokset, jalkojen kylmäys ja sitten sai neiti syöpötellä vihreää kavereidensa kanssa.

Ja kuvista kiitos taas Pinjalle :)










on siin kädet.





en toki kuollu :)

Ainahan se on parempi kuin mistä lähdettiin! :)
Ja sais kyllä kenkääjä tulla, kun kengät kolisee jo siihen malliin, että saa kokoajan pelätä millon joku niistä tippuu..

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)