torstai 19. heinäkuuta 2012

Läskiäiset.


Heyy. Pidin siis läksiäiseni jo eilen (ja osittain jatkui tänäänkin).

Keskiviikko menin tallille jotain 13:30 aikoihin ja hain Jentan sisälle. Oli sovittu, että ystävänikin raahautuisivat tallille 14 aikaan. Marsi tuli ensimmäisenä, hieman ennen sovittua aikaa. Annoin sille kengät ja laitettiin sen kamat mun kaappiin. Sitten mentiin harjaamaan Jentaa.
Seuraavaksi tuli Eeva, joka uskaltautui hetken aikaa harjaamaan ponin häntää.
Viimeisenä ja hieman myöhässä (kuten aina ;D) tuli Latte.

Odotimme hetken, koska maneesi oli varattu, mutta aika pian kuitenkin se vapautui. Varusteet vaan ponille ja sitten maneesia kohti. Marsi sai ratsastaa ekana. Hän halusi aluksi, että minä talutan, joten talutin sitten hetken aikaa, kunnes hän oli valmis ratsastamaan itse. Marsi teki perusjuttuja; voltteja ja pysähdyksiä käynnistä.
Ravia Jenta ei suostunut Marsille suomaan, joten mun piti mennä viereen juoksemaan.
Marsi sai koettaa itsekin sitten ravata, mutta Jenta oli liian hankala ohjauksen suhteen, joten menin taas vierelle.
Lopuksi Marsi meni vielä käyntiä itse. Poni oli kyllä ihan hiano ja Marsikin taisi tykätä, ainakin ponin pehmeästä ravista.

Latte sai ratsastaa Marsin jälkeen. Niilläkin meni hyvin, luonnollisesti :)
Viimeisenä vielä kannustettiin Eeva selkään. Minä talutin varmuudeksi. Mitään kummempia ei sattunut, mitä nyt Eevaa jännitti "Kohtalon kohdassa", jolloin ilmeisesti puristi jalkojaan tiukemmin Jentaan, joka ei tästä pitänyt. Eipä se Jenta mitään, kun luimisti, heilautti häntäänsä ja polkaisi jalkaansa napakasti maahan. Itse käskin Eevan vaan rentoutua ja unohtaa pelko, niin kaikki menisi hyvin.
Mentiin Kohtalon kohta uudestaankin ja kun Eeva piti jalat rentoina, poni ei välittänyt mitään, vaan käveli aivan leppoisasti loppuun asti.
Elikkä siis heilläkin sujui hyvin!

Mentiin sitten kaupan kautta meille. Syötiin pizzaa, laulettiin SingStaria, uitiin, saunottiin, soudeltiin, mässäiltiin, kuvattiin elokuva ja muuten vaan pidettiin hauskaa.







Eeva kännissä kuva :)












Torstaina ulkoilutettiin Obsia ja myöskin Timiä (eri aikaan tietysti!), chillailtiin, laulettiin SingStaria ja lopulta sitten erkaannuttiin. Tai no, Eeva jäi koululle, minä ja muut mentiin tallille. 
Jenta oli jo sisällä ja makasi karsinassaan :3
Juteltiin Evelle ja Merjalle, siliteltiin Ristoa, Latte ratsasti Jentalla ja myöhemmin Latte ja Marsi lähtivät. 
Minä vein Even kanssa Ladyn ja Jentan ulos plus Ruusun ja Tompan. Tai siis vein Jentan ja Ruusun ja Eve vei nuo kaksi muuta. (Kinostuskiikarit!)


Autoin Eveä Aatun valmiiksi laittamisessa. Ja tietenkin menin maneesiin katselemaan heidän tuntiaan. 
Tämän jälkeen lähdin vielä Even mukaan heittämään Aatua ulos. Parit kuvatkin napsin uudella objektiivillani ;)


Kotiin tulin jotain kello 20 aikoihin, oli kyllä hauskat päivät nämä kaksi! :3♥





kissan paikka ;)










Oli sitten viimeinen me erineljä kokoontuminen hetkeen. Tai no en tiedä kuinka pitkään aikaan, eihän sitä kukaan tiedä. 
Eihän nää mitkään ikuiset hyvästit tietenkään ollut. Mä kyllä haluan pitää vielä yhteyttä ja olla ystäviä ja mä tiedän, että nekin haluaa. Joskus vaan käy niin, ettei pysty olosuhteiden pakosta. Tai muuten vaan käy jotain. Ei ole aikaa. Ei jaksa vaivautua. Ei löydy enää yhteisiä puheenaiheita. 
Toinen on muuttunut. Liikaa. Ihmiset muuttuu.. Se on pelottavaa. Sä et voi ikinä tietää, kun näät jonkun pitkästä aikaa, että millanen se on. Se voi olla ihan erilainen. Vieras sulle. 
Ja sit sä tiedät, ettei sen näin kuulu mennä. Ja haluut mieluummin muistaa kaikki sellasina, kun ne oli silloin ennen. 

Toisaalta nyt on tietenkin liian aikasta ja turhaa miettiä tollasta. Mun ajatusten kulku on nyt hieman sekalaista, mutta eipä välitetä siitä ;) 

5 kommenttia:

  1. läksiäiset:O mihin sä lähit?:oo

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - en mihkään :D sitten elokuussa vasta häippäsen, mutta läskiäiset piti pitää nyt, kun ei olis käyny kaikille muuten.

    VastaaPoista
  3. trololoool mitö kuvia XD ja kyllä oli mukavaa ratsia Jentalla (: mau, me eri neljä ♥♥♥♥
    t. marsi :3

    VastaaPoista
  4. Jennimoi. - CANON EF-S 55-250/4-5.6 IS II :)

    Marsi - yhdys sanat ;) me erineljä!!! Ja hyvä et tyksit pienestä ponipallerosta :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)