perjantai 6. heinäkuuta 2012

Enää tää kohtaus sit mä lupaan muuttuu


Moi!

Tänään menin tallille jotain hieman kello 13 jälkeen. Ensiksi otin turpahihnan pois Jentan nivelkuolaimilla varustetuista suitsista.
Hetken päästä Pinja tuli ja lähdettiin hakemaan Jentaa sisälle.
Jenta sai taas tavan mukaan olla rauhassa tallissa ennen ratsastusta. Mentiin Pinjan kanssa auttamaan Idaa ja Jennaa veden viemisessä poneille.
Kyyditettiin myös toisiamme siinä maitotonkkakärryssä :DD

Siinä noin 15 aikoihin harjasin Jentan. Hain varusteet ja kappas, poni olikin käynyt makuulle, eikä millään jaksanut edes päätänsä nostaa. Enpä tohtinut sitä herättää, joten mentiin Pinjan kanssa ulos juttelemaan.
Kun menimme takaisin talliin, oli Jenta jo noussut jalkeille. Niinpä siis harjasin uudestaan ja laitoin varusteet.

Lähdettiin kentälle. Mitään suunnitelmia tai vaatimuksia ei tälle kerralle ollut, pääasiassa halusin testata pitkästä aikaa, että miten poni toimisi nivelillä. Ja tosiaan ensimmäistä kertaa ilman kumpaakaan turparemmiä. Tavoite oikeastaan oli vain se, että kaikki sujuisi hyvin, eikä sattuisi mitään. Ja että pysyisimme kentän aitojen sisäpuolella.

Jentsipsi oli kyllä selvästi väsynyt, eikä olisi paljoa jaksanut liikkua. Tein samaa kuin eilenkin, eli siis siirtymisiä ja voltteja. Poni reagoi pidätteisiin ihan okei.

Laukat taaskin normaalilla sekasikiö ympyrällämme. Lisäksi laukkasimme kumpaankin kierrokseen kerran koko kenttää pitkin. Jenta oli hieno, eikä kertaakaan yrittänyt kunnolla häipyä kentältä.
Ei nyt aivan hirveästi laukattu, kun ponilla ilmiselvästi oli kuuma ja väsy.

Tallissa vielä huuhdeltiin Jenta ja tehtiin normaalit toimet, ennenkuin heitettiin Jentsi ja Eppu laitumelle.
Lähdin sitten aika pian tallilta. Kotona taas saunoin ja uin Jasminin kanssa, lisäksi kävin äiskän kanssa kaupassa.














Photobucket



Photobucket
Ai mitennii ei käänny? ;o


Ps. Kiitos kuvista, Pinja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)