maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kyläilyä


Hellurei ja hellät tunteet! :D

Eilen menin tallille jotakin 14 aikoihin. Jentallahan ois normaalisti ollut vapaa päivä, mutta mun oli pakko silti käydä tarkistaa sen takajalka. Satoi aina sillointällöin, mutta hakiessani ponia laitumelta, oli vain pilvistä.
Toin ponin karsinaansa ja annoin sille vähän leipää. Sen jälkeen hain harjat ja aloin putsata likaista Jentaa.
Katsoin, että ainakin nyt näyttäis vtj kengättömältä ja aika pian sitten pyysinkin ponia näyttämään. Olihan se kenkä pudonnut. Oikeastaan olin ihan hyvilläni siitä, paitsi vähän huoletti, että millon kengittäjä tulis.

Laitoin Jentalle naruriimun, mutta poni oli väsynyt enkä halunnut pakottaa sitä liikkumaan, niinpä vain kutsuin ja lähdin itse kävelemään, muttei aikaakaan kun poni jo tuli perässä.
Mentiin siis maneesiin ja tehtiin taas näitä peruutus- ja kääntymisharjoituksia. Ja tietenkin se "paikka". Käsky toimi tosi hyvin, mutta ponin siitä liikkeelle saaminen olikin jo toinen juttu.
Niinpä päätinkin antaa Jentan olla ja levätä. Otin siltä riimukkeen pois ja menin itse maahan istumaan. Näin sitten lepäsimme aimo tovin, kunnes lähdin viemään Jentsiä laitumelle.

Melko pian Eve ja Merja tulivatkin jo hakemaan mua. Lähdettiin kaupan kautta niille.
Ensiksi Merja teki meille ruokaa ja sitten pelattiin Even kanssa yhtä lautapeliä. :)
Katsottiin myös Twilight - epäilys. Sen jälkeen yritettiin lähteä Lissun kanssa lenkille, mutta neiti ei suostunutkaan poistumaan kotipihalta, koska oli märkää!
Lähdettiin sitten kahdestaan Even kanssa, mutta sitten Merja soitti, että he tulevat Lissun kanssa vastaan. Niinpä matkamme sattumalta jatkui nelistään Even mummolaan!
Muori tarjoili siellä sitten jos jonkinmoista piirakkaa.
Jossain vaiheessa palattiin takasin Evelle ja katsottiin Twilight - Aamunkoi 1, jonka aikana myös tehtiin jotain omia juomasekotuksia.. tai no oikeestaan mä vaan satuin keksimään hyvän idean :D. Jatkettiin sitten telkkarin katsomisella ja käytiin nukkumaan jotain 3'n aikoihin.






Lissu♥




Tänään heräsimme jotain 11, tai no minä jonkinverran Even jälkeen. Syötiin aamupalaa ja sitten mentiinkin pelaamaan pleikkarilla Spyroa. Siinä vierähti tunti jos toinenkin. Hieman ennen kello 16 vaihdoin yöpuvun vihdoin pois ja lopetettiin pelaaminen. Päivä oli sateinen ja kuulimme myös ukkosen! :)

Lähdettiin sitten tallille ja huomasin heti, että Jenta oli siirretty lähemmälle laitumelle. Siellä se söi Pisaran kanssa. Kysyin vielä Virpiltä, onko kengittäjään jo saatu yhteyttä ja Virpi kertoi, että piakkoin olisi tulossa, Hyvä!

Kotiin tultuani käytiin äiskän kanssa kaupassa ostamassa vähän juttuja mun keskiviikkosiin läskiäisiin :P



Rasmus!



satoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)