maanantai 28. marraskuuta 2011

"Moi sinä kauhea kakara!"

Hallouta! :) Otsikko kuultiin Virpin suusta ;)
Kun se oli tallilla jonkun ihmetyypin kaa ja sit mä tulin ni se juttu meni näin;
V: "Moi sinä kauhea kakara!" *V kääntyy toisen naikkosen suuntaan ja sanoo; "Toi on ihan hirvee!"
Naikkonen: "En usko!"
P: "Enkä ole!!"
V: "Missäs se sun kauhea kaveris on?"
P: "Varmaan kotonaan ratsastamassa hevosellaan..."

Mutta juu, aloitetaanpa nyt ihan alusta. Aamulla, kun olin lähtemässä kouluun, huomasinkin äiskän ja iskän palanneen! Siinä sitten pikaiset halit ja kuulumisien vaihtelut ja sitten mun piti lähtee ajamaan kouluun.
Meillä oli äikän koe, josta selviydyin todella nopeasti, odotin hetken, mutta Lattea ja Marsia ei näkynyt, joten lähdin kauppaan.
Kaupassa menikin tovi, kun en tiennyt mitä ostaisin iskälle synttärilahjaksi (vaikka sen synttärit oli jo päiviä sitten), en sitten löytänytkään mitään, joten tylsänä otin vain pastilleja. Itselleni löysin kaksi kynsilakkaa.
Kotona sitten sainkin roimasti tuliaisia; kaikennäköisiä luomivärejä, kajaaleja, ripsari, kaksi puuteria, bikinit, upea laukku yms.
Lähdin vielä käymään ruokakaupassa äiskän kanssa. Jossain vaiheessa tajusin, että Niina olisi kotona liian myöhään, joten en voisi ottaa häntä kuvaamaan kun hyppään :(
Äiskä kuitenkin kertoi, että voisi tuoda Niinan, joten päivä oli pelastettu!

Tallilla sitten odottelin, kunnes muut tuli ja näin kellä menisin; Aatulla! Olinkin ollut huolissani, että laittaisiko Salla mulle Aatun, vaikka unohdin sitä toivoa, mutta onneksi hän laittoi.
Kun kaikki oli tulleet, lähdimme hakemaan hevosia ulkoa.

Kaikki tunnilla eivät olleet hypänneet paljon. Mulle ei huomautettu kertaakaan asennosta tai muusta, kun pari kertaa siitä, että Aatun pitäisi laukata terävämmin. Sillä onkin tapana mennä joskus laiskasti, hypätä aaaaivan liian kaukaa venyttäen itseään; se on hurjaa jopa Sallasta!
Yhessä vaiheessa Salla käski Pinjan kattoa multa mallia, ja siinähän meinas ihan tulla suorituspaineita ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)