sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Do you remember me?

Hallouu, tulin nyt sitten kertomaan perjantaista elikkäs meillä oli uskonnon koe, josta en usko pääseväni läpi... No pääsin sieltä kokeesta todella aikaisin, koska en osannut mitään, onneksi hetken odoteltuani Eeva tuli paikalle ja saimme mahti-idean; mennään saliin vaklaamaan, kun seiskat tanssii! 
Ei muuta kun kengät vaan pois ja pukkarin kautta salin verhojen taakse kurkistelemaan. Kohtapuoliin kuulemme opettajan lähestyvät askeleet ja ryntäämme pallovarastoon, jonka ovi on houkuttelevasti auki (ja miksei juostu portaita alas, takas pukkariin?!). Siellä sitten ihan paniikissa kyhjötetään, kun opettaja paasaa oven ulkopuolella oleville tyypeille. 
Yhtäkkiä ovi alkaa liikkua, ja minä ainakin säikähdän, että opettaja on tulossa sisään, mutta ovi naksahtaakin lukkoon. Siinä vaiheessa meinasin revetä ja aika helvetin kovaa.
Kohta kuuluu koputus ja me ollaan ihan kuset housussa, et nyt se opettaja siellä koputtelee, mutta mä avaan kuitenkin oven ja sitten lähetään aika pirun kovaa juoksee rappuset alas hihitellen.
Pelattiin avista sitten nelistään; siis Latte + Marsikin tuli, kun pääsivät kokeesta.


Sitten siirrytään talleiluun. Oltiin Latten kanssa tallilla jotain ennen yhtä tai yhden maissa. Siellä sitten syötiin ja puhuttiin tiesmitä, kunnes Virpi tuli... ja tuotanoin, katsoi ihmeessään ku mä istuin hyvässä asennossa Latten päällä (; Ruvettiin seuraa Virpiä ja sitten yhessä vaiheessa revettiin aivan täysin, ku katottiin yhtä kuvaa yhä uudestaan ja uudestaan. Koko talli ihan raiku, onneks hevoset oli ulkona, eikä siellä ollu ku me kolme.
Jossain vaiheessa Salla sitten tuli, ja kamala toivomusryysis alkoi, meitä edeltävän tunnin kaksi tyttöä nimittäin kinasteli siitä, että kumpi saa mennä Severillä. 
Itsekin tietty Sevua toivoin, ja sainkin sen. Olinpa vielä törkeä ja menin harjaamaan ja muutenkin laittelemaan valmiiksi kyseistä ponia (onneksi se ei edeltävää tuntilaista haitannut, hän vain kiitteli avusta!). 
Kun tuli meidän tunnin aika, huomasin ettei Sevu oikein tykkää seisoa siinä penkin luona paikallaan, että pääsisi selkään :'D
Tunnilla aiheena oli kolmikaarinen kiemuraura. Sevu tuntui heti alussa kovinkin reippaalta, ja sitähän se myös oli varsinkin lopputunnista.
En nyt jaksa enempää kyseisestä tunnista selittää, koska siitä on video edellisessä postauksessa ja myös videot-sivulla. 


HOX! Huomatkaa tuolla blogin vasemmassa reunassa linkit-osio, josta pääsette suoraan formspringiini, kyselemään ja katselemaan vastauksia edellisiin kysymyksiin. Vanha kyselylootakin on vielä tallella :)


Laatu (; Sevu♥
takana Latte & Jekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)