maanantai 21. marraskuuta 2011

Epävarmuus, suuttumus ja turvattomuus, tunteet meitä hallitsee, se on julma totuus

Hellouta. Tänään oli siis filosofian koe, no ei tainnu ihan hyvin mennä XD En tienny melkein mitään, esseissä en jaksanu kirjottaa ja kynistäki loppu terät, eikä mulla ollu terotinta.
Kun tulin kokeesta, ootin Lattea ja sit mentiin kauppaan. Helyyn ja Penaankin törmättiin kaupan pihalla ja vaihettiin pari sanaa ennen ku lähettiin tallille.
Tallilla sitten nähtiin Jasmine, jolle sanottiin moikat ja sitten mentiin kattoo Severiä & Veikkoa, uusia kauramoottoreita tallillamme. Yritin kuvata Sevua, mutta se oli niin kaukana ja mun kamera on vähän paska, ku ei oo hyvää objektiivia, joten ei niist kuvista oikein mitään tullu. Mutta kai täs viel kerkee niistä höpönassuista kuvii räpsii.

Huomenna sitten matikan koe. Hohhoijaa, jää talleilut, jos sitä keskiviikkon menis käymää..

Veikko & Severi ♥

Veikko :3 (takana Pisara)

Sevu :3

Jekku-Aasi ;)

2 kommenttia:

  1. hihi jekku on tos kuvas jekkumaisen söpö! :) <3 jaja ite ootan kovasti että pääsen kattoo noita kahta uutta karvaturpia!

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Sevu ja Veikko on kyl söppäniä :3 !

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)