lauantai 9. kesäkuuta 2012

Rakasta mua ja ota kii mun kädestä


Heii :)

Tänään oli kummallinen päivä, sillä mä siivosin, aivan omasta tahdostani! Siivosin mun pöydän, joka oli täynnä kaikkee tilpehöörii ja löysin sieltä puoliks syödyn Milka noisette suklaalevyn! Ei ollu homeista.
Etsin myös kaikki jaksoarvioinnit ja laitoin ne muovitaskuihin ja yhteen kansioon (ei niitä kaikkia tietenkään löytyny).
Lisäksi imuroin niin hyvin ettei tätä huonetta varmaan ikinä oo niin imuroitu. Siirsin myös pari laukkua lattialta vaatekaappiin.

Käytiin myös äiskän ja parin sisarukseni kanssa torilla, kun siellä oli jotkut markkinat. Ei oltu siellä kauaa, kun eipä siellä paljoo mitään kiinnostavaa ollut. Ostin kyllä yhden paidan :D

Lähdettiin sitten Niinan kanssa tallille. Sain viedä Helmin laitumelle. Yleensähän Virpi vie sen itse tai sitten Eve. Ymmärrän nyt miksei kenen tahansa anneta viedä tuota nuorikkoa. Kamalan reipas tyttö oli ja ei aina meinannut huomata mua (kuunnella hiljentämiskäskyjä). Onneksi tammuska saatiin turvallisesti aitaukseen.
Seuraava haaste oli saada Jenta pois laitumelta. Ei ole ikinä mennyt noin kauaa hevosen sisälle tuomisessa!

Hevoset vain riehuivat ja kerrankin, kun Jenta oli suht lähellä ja olin jo menossa ottamaan sitä, niin se pieni pallonkutalehan lähtee karkuun! Siellä se sitten viiletti kiusaten toisia ja riekkuen muutenkin. Turhaan sitä huudeltiin, kun ei neiti korvaansa loksauttanutkaan.
Kaikenlisäksi ponin piti ottaa iisisti, kun kengät ovat huonosti. No, nythän on tilanne se, että ainakin toinen etukavio aika  rumannäkönen ja täynnä halkeamia.. :/

Jotenkin saatiin sitten lopulta ponskuttaja poies sieltä ja vietiin se talliin. Tallissa harjattiin poni oikein kunnolla! Laitettiin myös ötökkämyrkkyä ja sen jälkeen pestiin Jentsin suojat.
Kävin sitten vähän selässäkin istumassa, koska en ole pitkään aikaan siellä ollut. Poni oli aivan nätisti! :3
Menin ikäänkuin makaamaan selässä ja silloin Jenta käänsi päänsä ja katsoi mua semmosella "mitä helvettiä?!" ilmeellä :DD Kun taas istuin "naistensatulassa" yritti poni kiskasta mut alas tarttumalla kengästä XD no, onnistuin pysymään selässä, mutta hetken kuluttua laskin ponin pallomahaa pitkin alas.

Jenta sai myös paljon leipää tänään ja sen jälkeen vietiinkin se takaisin laitumelle ja lähdettiin kotiin.

Jaksattekohan katsoa videon ja kuvia lisäksi? Kommentoikaahan, että oliko liikaa katseltavaa eli pitäisikö laittaa aina videot sitten erikseen/kuvia vain pari, jos on video.














Meil on nii hauskaa, et Jentaaki naurattaa♥ ;)

Niin ja en jaksa edustaa kesälomalla ;)!

5 kommenttia:

  1. Toi on upee toi 3 kuva ylhäältä :O <3

    VastaaPoista
  2. Ihan sika hauska ja hienosti tehty video! :3
    Ja just toi kuva mitä Veeru kehu, on tosi hieno!
    Ja kaikki noi laidunkuvat ^_^
    Ja oli sopivasti kuvia videon lisäks, mun mielestä vaan kiva että on videon lisäkski muutama kuva...
    Ja ei sun tartte mitään edustaa kesällä, kun oot muutenkin niin kaunis (;
    Hihi, ihana postaus

    VastaaPoista
  3. Ja musiikki sopi hyvin! Oisin itekki ton laittanut

    VastaaPoista
  4. Wilma - Kiitos! :) Ja kiva kuulla, että tykkäsit :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)