tiistai 5. kesäkuuta 2012

Marseilua!


Heii! :) Tulenpa kertoilemaan nyt eilisestä ja tänäisestä.

Maanantai mentiin Marsille noin 16 aikoihin. Aluksi tietenkiin moikattiin koirat, Kalle ja Sera. Sitten lähdettiin sisälle ja jotain vaan chillattiin ja syötiin herkkuja. Sen jälkeen mentiin syömään. 
Syönnin jälkeen keksittiin, että ruvettais ottamaan kuvia. Niinpä minä sitten sain ylleni jos jonkinmoista vaatetta.


Aika pian kuvausten jälkeen lähdettiin kävelemään mökille. Mökillä sitten olin pukki tappelua Latten kanssa ja sitten me kaikki neljä pelattiin aliasta (perus!). Jossainvaiheessa mentiin sitten omegleen, jossa oltiinkin lähemmäs kello 04 asti.. :D
Ja Marsille ei sitten kelvannu mikään
"Hei Panda tuu tänne nyt, ennen ku noi disconnaa meijät!! Sun on oltava tässä."
ja sit hetken päästä
"Panda mee pois, ku kaikki tykkää vaa susta, eikä huomaa meitä!!"
... Just?
















Tiistai herättiin jotain 12 aikoihin. Itse kyllä satuin tippumaan sängystä.. :D Eeva ja Marsi meni koneelle lukemaan jotain jostain maitojauheesta ja sitten katselemaan jotain ihme papuvideoita. 
Hetken kuluttua siivottiin ja lähdettiin kävelemään Marsin kotiin. 


Käytiin sisällä mömmöömässä ja sitten lähdettiin ulos pomppimaan trampoliinilla. Keksittiin sitten, että yritettäis tehdä hianoja asentoja ja sitten joku kuvaisi. Niin siis tehtiin, tosin mulla ei semmosia kuvia nyt satu sen enempää olemaan. (kuten ei mallikuviakaan, mutta Latte ehkäpä laittelee niitä blogiinsa!)


Lähdettiin vielä hetkeks sisälle mömmöömään ja sitten olikin aika lähteä. Ekaksi vietiin Latte ja Eeva koululle, haettiin Marsin äiskä ja sitten jotkut kävi jossain taimipisteessä. Sen jälkeen mut vietiin kotiin ja vähän ajan kuluttua lähdin tallille.


Tallilla Jenta olikin Helmin kanssa samassa aitauksessa ja ne näyttivät tosi söpöiltä yhdessä! Molemmat kun sattuvat äärettömän kauniita hevosia olemaan. Jusu sitten avasi portin, kun mä otin Jentan ja hääsin Helmiä. 


Harjattiin Jenta, joka oli aivan ruskea! Juttelin myös Merjan (L) kanssa, ja hän ei aluksi meinannut edes tunnistaa mua, kun viimeks mulla oli mustat hiukset :DD
Suihkutin Jentaan hyönteismyrkkyä ja sitten suunnattiin maastoon. Käveltiin rauhassa ja otettiin kyllä pari pientä ravipätkääkin. Ohessa poni sai myös maistella ruohoa.
Saavuttiin takaisin tallille jotain 18.30 aikoihin ja hieman sen jälkeen alkoikin sataa.
Eipä tallilla mitään kummempia, poni oli siis nätisti ja oli mukavaa :)









Jedward Marsi!! :D

Photobucket





5 kommenttia:

  1. Ihanku yhes kuvas sun hiusset ois kammattu? Vähä nätit hiusset sullon siin :) Miltäköhän sinä näyttäisit jos sullois tukka korkealla tiukalla ponnarilla? Varmaankin hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. ÄÄÄÄÄÄ mä varastan sun hiukset :3

    VastaaPoista
  3. Anonyymi - en mää kampaa mun hiuksia useinkaan ja jos kampaan niin yleensä just takutan :D Mutta siis joo, lässähtäneethän ne on useissakin noista kuvista, koska ei ollu lakkaa mukana.. Mutta kiitos! :3

    Wilma - hahhah :D :3

    Jennimoi. - Virpin hevonen :)

    VastaaPoista
  4. nojooo aika hienoja kuvia hermanni :'DD oikein EDUSTAVIA mut sehän on vaan positiivista ;D :3
    t. marsi

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)