sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

And it feels better than love


Moipsis :)

Eilen Jusu (pikkuveljeni) ratsasti Jentalla. He menivät kentällä :) Jusu teki käynti.pysähdys ja ravi-käynti siirtymisiä. Poni näytti olevan hyvin kuulolla ja reagoi tosi herkästi Jusun pidätteeseen.
Ravi oli hieman löllöä, mutta jossainvaiheessa pyysin, että ravaisivat reippaasti ilman siirtymisiä pari kierrosta ja poni kyllä tekikin niin Jusun pyytäessä.
Jusu ei ollut ratsastanut pitkään aikaan, joten laukat jännittivät meitä molempia. Aluksi poni ei meinannut kunnolla nostaa laukkaa, mutta Jusun pyytäessä napakemmin, siirtyi poni laukkaan.
Jenta tosin lähti ympyrältä aluksi usein, joten neuvoin Jusua, ja loppujenlopuksi poika sai ponin laukkaamaan molempiin suuntiin hyviä ympyröitä :)
Kovinkaan paljoa he eivät kuitenkaan laukanneet, koska tunnista piti jäädä hyvä maku suuhun ja Jusun ehdoilla ihan mentiin, ratsastuksen pitää olla mukavaa hänestäkin.








Tänään olen pessyt Jentan satulahuovan. Lisäksi olen katsonut Jos Rakastat - elokuvan (katsoin sen myös perjantaina). Olen myös vähän siivoillut ja muokkasin paitaani, joten pyysin Niinaa ottamaan parit kuvat minusta ja paidasta :P
Pakkasin myös matkalaukkuni, sillä huomenna lähden mummolaan ja tulen ensi maanantaina takaisin. En tiedä tulenko bloggaamaan, koska siellä netti on todella hidas, mutta niin eihän sitä ikinä tiedä!
Ainiin, paidasta tuli napapaita, joten paljasta pintaa (=tervettä läskiä) näkyvissä, älkäähän säikähtäkö.





8 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia!
    Timin häntä on liian ihana <3 ! Varastan sen....
    Ja kuten oon aina sanonu, Jusu on hyvä tyyppi kun se ratsastaa! :D

    VastaaPoista
  2. Latte - kiitämme :) On sillä kiva häntä juu :3 Ai säki haluisit hännän ;o? mut osta sellai karvareuhkahäntä avaimenperä!!! ;)
    Kyllä!

    VastaaPoista
  3. Panda - joo kelpais :DD tuo tänne vaa ! :D

    VastaaPoista
  4. Sä oot liian kaunis ! :O
    Jos rakastat on sairaan hyvä leffa<33 Kivoja ridaus kuvia ! (::

    VastaaPoista
  5. Anonyymi - Oi kiitos! :3
    Niin on! En yleensä kattele leffoja useampaan kertaan, varsinkaan peräkkäin, mutta tän nyt katoin :)♥
    Kiitos siitäkin kohteliaisuudesta! vaikka laatu nyt ei mikään paras olekaan.

    VastaaPoista
  6. muttaku mulle oot jo luvannu Timin xD tai aina oot sanonu että ota Timi ku oon vinkunu haluuvani kissaa joten sori Latte, Timi on varattu mulle ;D okei joo moro ja oot kaunis Panda ♥
    t. marsi :'D

    VastaaPoista
  7. Marsi - joo, vaikka niinkin :D Kloonatkaa se, tai sit pidätte vuoro viikkoina ;) Mut niin kiitos molloseni♥

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)