lauantai 23. kesäkuuta 2012

Leiripäivät 7 & 8

Leiristä vielä kertoilen :) Paljon kuvia!

Päivä 7, Torstai meillä oli jonkinlainen leikkitunti. Kaikki menivät ilman satulaa. Leikittiin hitain-nopein käynti-ravi-laukka, maa meri taivas, mustamies ja lopuksi vaan pelleiltiin, vaikkapa seisomalla hevosten selässä. 
Leikkien jälkeen mentiin vielä pellolle laukkaamaan. Minä ja Veeru mentiin ekana (oli satulat). Veeru ja Kira laukkasi meidän edellä, mutta siinä kävi niin, että Jenta aina syöksähti heidän ohi.
Vaihdettiin järkkää, että me mentäis ekana, mutta poninkutale vaan lössös, eikä liikkunu hyvin!
Lopulta päädyttiin laukkaamaan vieretysten. Jenta oli aivan innoissaan ja laukkas hyvin ja kovaa eteenpäin. Innostui loppua kohden ja alkoi pukitella yms, joten lopetettiin sitten :)
Oli kyllä hauskaa!


Latte tuli meijän jälkeen laukkaa Emmalla, ilman satulaa. Kaks kertaa se sieltä alas tuli, jonka johdosta saatiin sitten illalla kakkua, NAM! ;)



Photobucket
Photobucket























Päivä 8(viimenen) , Perjantai herättiin aikasin, koska meidän piti lähteä jo 11 aikoihin. Mentiin kentälle tekemään rataa (leirikisoja varten). Veeru ja Kira suorittivat radan ensimmäisenä ja niillä meni tosi hyvin. 
Latte ja Emma oli tokana, no vedenkantamistehtävässä heidät kuitenkin jouduttiin hylkäämään, koska ne jumitti siinä niin kauan saamatta mitään aikaan :P


Eli siis tehtävät oli tämmöset; ekana perunan onginta vesivadista. Sen jälkeen sokeripalan ettiminen jauhoista (molemmat tapahtui siis suuta käyttäen). Pujottelu. Pysähtyminen puomin "päälle" (etujalat yli, puomi, takajalat toisellapuolella). Veden siirtäminen ämpäristä mukilla pulloon. Kolmen tavaran heitto ämpäriin ja viimeisenä vielä maailman ympärysmatka hevosen selässä :)


Mulla ja Jentalla sujui yllättävän hyvin! Paremmin kuin oisin voinu uskoakaan. Veden kannossakin poni totteli yhden käden ohjausta ja seisoi jopa nätisti paikoillaan, vaikka yleensä onkin todella kärsimätön.
Sain myös tarkkuusheitossa kumisuan heitettyä ämpäriin, jee! :3


Kiireellä sitten pakkasin ponin tavarat, lastasin ponskin, söin, roudasin omat tavarat ja sitten lähdettiinkin takaisin Helmihakaan (Jentan kotitallille). Viikko meni todella nopeasti, ja saatiin kokea paljon! Seura oli mitä mahtavinta ja oikeastaan onnistuneempaa viikkoa ei olis voinut kuvitellakaan :) Kiitos vaan kaikille, jotka tämän mahdollistivat ^_^ 


































Nyt sitten lähtöö Helmihakaan, katsotaan tuleeko postausta Jentailusta ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva toi pömppis tos napapaita kuvas, paljonkos kiloja silloin ja nyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä kuvissa ei kyllä oo mitään napapaitaa eikä kyllä pömppistäkään :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)