lauantai 16. kesäkuuta 2012

Leiripäivä 1


Moi! Otinkin koneen mukaan ja nyt oli aikaa (keskellä yötä O.o) niin päätinpä tulla kirjoittelemaan tästä päivästä.

Elikkäs menin tallille joskus 14 aikoihin ja harjasin Jentan. Sitten juttelin leiriläisten kanssa ja laitoin Aatulle varusteet. Menin katsomaan leikkituntia ja juttelin samalla Petran ja Jonnan kanssa. Otin myös kuvia Jennistä ja Heidistä (joskin mun käsi täris, joten laatu..).
Leikkitunnin jälkeen vielä juttelin Jennin ja hänen perheensä kanssa ja lopulta moikkasin kaikki leiriläiset.

Jossain vaiheessa Latte ja jotain sen possee tuli hakemaan mua ja Jentaa. Aluksi kannettiin mun tavaroita autoon, sitten Jentan tavarat ja lopuksi vielä poni koppiin.
Meni aluksi ihan hyvin koppiin, mutta sitten veti ulos sieltä. Lopuksi poni kuitenkin saatiin jäämään sinne ja lähdettiin ajamaan Lattelle.

Lattella otettiin poni pois traikusta ja se oli ihan pörhelönä. Mä ja Latte talutettiin yhdessä, koska yksin se ei olis varmaan pysyny käsissä.
Vietiin poni laitumelle, missä Kira, Jane ja Emma jo tuijottivatkin. Hevoset jahtasivat Jentaa, mutta jonkin ajan kuluttua ne kuitenkin alkoivat syödä ihan rauhassa. Mitään suuria konflikteja ei siis tapahtunut.

Nyt ollaan sitten syöty, pelattu röllipeliä, oltu koneella ja lisäksi käyty kuvailemassa ponskeja. Jenta yritti muuten tappaa Pöllökissan XD Se saatiin myös videolle (onneksi!).
Laitoin Jentalle aurinkorasvaa ja ötökkämyrkkyä ennen kuin lähdettiin takaisin Latten ja niiden kotiin.
Tallimatkan menin Latten kyydissä pyörän tarakalla ja se oli pelottavaa! ;o

Huomenna luvassa on ainakin nimiäiset, hevosten kahluuttaminen ja mahdollisesti myös uiminen. :)
Saas nähdä tuleeko kuulumisia blogin puolelle silloinkin.
















Jentalla on Elmeri-fetissi ;)







2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)