keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Leiripäivä 5


Hallo :) Tulinpas nyt turinoimaan tästä päivästä.

Aamulla pelattiin Mariota Wiillä. Syönnin jälkeen pelattiin vielä, kunnes lähdettiin tallille, vaikka tihkutti.
Haettiin Jenta ja Kira laitumelta ja harjattiin ne tallissa. Sade vain yltyi, joten Veerukin harjasi Kiran ainakin 3 kertaa! Itse istuin Jentan selässä ja kauhistelin sen hömpsähtänyttä harjaa.
Koska meillä oli paljon aikaa, päätettiin leikata Jentan harjaa Latten kanssa. Tein myös etuletin.

Oltiin Veerun kanssa paskaheinäsotaa :D Päätettiin alkaa kuvata Talkshow-minielokuvia. Tallista ei paljon rekvisiittaa löytynyt, mutta aivan tarpeeksi, koska oltiin luovia. Harmi vaan, että parhaasta minarista ei kuvautunut parhaat kohdat, eli loppu.
Tehtiin myös opastusvideoita, kuten "Näin laitat viltin hevoselle" ja "Näin laitat naruriimun hevoselle", niistä tuli hauskoja ja naurettiin, kun katseltiin.

Jossainvaiheessa lakkasi melkein kokonaan satamasta ja päästiin ratsastamaan. Ohjelmassa oli hevostenvaihto, joten minä menin Kiralla ja Veeru meni Jentalla.
Latte joutui taas pitämään ratsastustuntia meille. En nyt tiedä menikö mulla kamalan hyvin, kun oli vaan jotenkin niin outoa.. Laukatkin meni ihan päin mitä aluksi, mutta toisella kertaa onnistui jo paremmin.
Tosin en voinut laukata ympyrää, koska mua ahdisti, ettei Kira mahdu kääntymään. Nyt hepsu tuntui tosi hitaalta ja isoaskeleiselta, kun olen joka päivä täälläkin vain Jentalla mennyt.
Oli silti tosi kiva mennä Kipsulla♥!

Latte ratsasti Veerun jälkeen Jentalla ja Veeru Kiralla. Kun he olivat ratsastaneet, lähdettiin tallille, jossa hoidettiin hevot pois ja vietiin ne laitumelle. Sieltä otettiin mukaan Emma ja Latte varustoi sen.
Sitten Latte ratsasti Emmalla kentällä. Veeru ja mä katsottiin niitä minielokuvia ja tuskailtiin, kun minisaatanat söi meitä.
Kumpikaan meistä ei kuitenkaan ratsastanut Emmalla. Itseäni ei vaan enää huvittanut, enkä jaksanut.. Syytä en tiedä, mutta välillä näinkin. Ehkä olis ollut kiva mennä myös Emmalla, kun nyt täällä ollaan.
Mutta niin, aivan sama, ei välitetä siitä.

Lähdettiin takaisin kotiin, kun oltiin eka tehty tallilla kaikenmoisia hommeleita.
Kotona sitten pelattiin taas Mariota ja kuvattiin pari muutakin minielokuvaa, tosin Latten äiskä tuli koko ajana jtn valittamaan, joten..
No, opetettiin sitten Veerulle stressi ja sitähän se jaksoi pelata ties kuinka kauan. Ei se kylläkään voittanut mua kertaakaan ja Latten kyllä voitti parisen kertaa.

Nyt sitten tultiin postailemaan ja eikai tänään nyt paljoa muuta ole tapahtunutkaan. Oli kyllä taas mahtava päivä, säästä huolimatta :)!





Photobucket




























Photobucket























Ps. vastatkaahan uuteen kyselyyn :)!

2 kommenttia:

  1. EI millään pahalla mutta kyllä huomaa ettei Veeru oo käyny ratsastustunneilla (::

    VastaaPoista
  2. anonyymi - eipä sitä kuvista voi paljoo päätellä, että onko joku käynyt vai ei. Ja kyllä Veerun asento on aivan hyvä ja osaa muutenkin hallita hevosen. Ero ratsastustunneilla käyviin on eniten se, ettei osaa mitään grand prix-juttuja.
    Mielestäni Veeru on todella taitava ratsastamaan. Tärkeintä ei ole se onko tunneilla käyty vai ei, vaan se että nauttii itse ja hevonenkin voi hyvin ja molemmat hallitsevat perusasiat.
    :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)