tiistai 19. kesäkuuta 2012

Leiripäivät 2,3 & 4


Moro! :) en ole nyt kerennyt kirjottelemaan pariin päivään, mutta kirjoitanpas nyt sitten niistäkin. Voi tulla pitkä postaus.. Kuvia on otettu ties kuin monta ja niistä on vaikea päättää, että mitä tänne laitettais :P

Lauantai mentiin maastoilemaan. Jenta meni tosi nätisti, me johdettiinkin melkein koko menomatka, vaikken edes tiennyt minne piti mennä! Saavuttiin sunttikseen, jossa otin Jentalta satulan pois ja sitten yritin saada ponia veteen. No hetken poni jaksoi kauhoa innokkaasti vettä, mutta aika nopeasti se kyllästyi ja alkoi hermoomaan, kun muilla kesti sata vuotta.
Lopulta päästiin kuitenkin takaisin kotiin. 
Laittauduttiin valmiiksi ja lähdettiin nimiäisiin. Illalla mentiin mökille ja syötiin siellä grilliruokaa, karkkia ja kakkua. 
Ukkosti ja satoi, joten pelasimme katoksessa Pirates of the caribbean korteilla ja myös Pekka-peliä.









Sunnuntai oli sateinen päivä. Latte piti mulle ja Veerulle ratsastustuntia. Tehtiin ympyröitä ja voltteja. Meni kai aika kohtalaisesti. 
Laukat otettiin yksi kerrallaan isolla ympyrällä. Jenta meni aika nätisti, mitä nyt yritti mennä aina ympyrämerkkien päältä ja välillä myös pomppasi jonnekin keskustaan, koska Veeru ja Kira odottelivat siellä.
Käytiin loppukäynniksi maastolenkki. Alkoi sataa ihan kunnolla, joten odoteltiin hetki tallissa ennen kuin todettiin se hyödyttömäksi ja vietiin hevoset laitumelle.
Lähdettiin nopeasti kotiin ja alettiin leipoa suklaakakkua. Kakku olikin pitkätekoinen (O.o) eli siis meni monenmonta tuntia ennen kuin päästiin maistamaan sitä.
Myöhemmin Latte kävi ratsastamassa Emman ja minä ja Veeru katseltiin, kuvailtiin ja oltiin buddhia :D!


Pelattiin vielä illalla Latten kanssa 10 erää Stressiä ja mä voitin kaikki, tosin yksi tasapeli tais myöskin tulla :D

























Maanantai eli siis tämä päivä. Mentiin tallille ja otettiin hevoset sisään. Harjattiin ja valmisteltiin hevosia pukuratsastukseen. Minä ja Jenta oltiin vuorossa ekana ja me oltiin prinsessoja. 
Eipä siitä sen kummempia. Latte ja Emma oli kummituksia, Veeru ja Kira taasen peikkoja.


Pukuilun jälkeen lähdettiin maastoilemaan. Mentiin Latten ja Veerun mummolaan juomaan ja hevoset sai siinä samalla leipää. Mentiin sen jälkeen jonnekin verilevälle ja Jenta tykkäsi maastoilla metsän keskellä. Siltä ei vauhti loppunut, eikä liioin tarvinnut ylläpitää laukkaa, toisin kuin noissa hiekkatiellisissä maastoissa.
Poni oli taasen hieno eikä pukittanut tai tehnyt muutakaan sellaista.
































Toivottavasti tykkäsitte! :) Oli nyt aika paljon kuvia, koska niitä tosiaan on kertynyt..
Kommenttia saa heittää.

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)