sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Uusi ponituttavuus


Heippa :)
Tänäänpä olikin ihan mukava päivä, sillä sain kutsun mennä ratsastamaan eräällä Sinttu-nimisellä ponilla. Sintun omistaja on siis tuttavaperheemme naapuri (ja nämä naapurukset tulevat hyvin toimeen keskenään :D ) ja olin hyvin yllättynyt, kun tässä koneella ollesani eteeni ponnahti keskusteluikkuna, jossa kysyttiin, että oonko vapaalla ja haluunko tulla kokeilemaan Sinttua. Ensireaktioni oli, ettei voi olla totta ja sanoinkin H'lle (Sintun omistajalle) ettei saa aprillata tuollaisilla asioilla!
H kuitenkin sanoi, että oli aivan tosissaan ja lopulta uskoinkin ja kävin kysymässä lupaa äiskältä, joka ensin kyllä vähän epäili..

Mutta kuitenkin, innoissani lähdin kotoa ja huomasin että kamera oli unohtunut kotiin, ette arvaa kuinka ketutti >.<
H oli jo ottanut Sintun sisään ja oi, kun se oli söpö ponieläin! Se oli ruunikko tähtipää sukkajalka nyffe :3

Ensiksi H tietenkin ratsasti Sintulla näyttääkseen miten poni liikkui ja tämän jälkeen olikin jo mun vuoro (tosin ratsastuskamanihan ovat Salliksella, joten sain sitten lainata H'n kenkiä ja kypärää + hanskoja, jalassa mulla oli collarit), nousin sitten ponin selkään.
Ei me tällä kertaa kummempia tehty, kaikki askellajit mentiin läpi ja niin. Oli kyllä tosi outoa, kun en ole ratsastanut melkein neljään kuukauteen muilla ponskuttajilla kuin Jentalla.
Sinttu liikkui kuitenkin mukavasti, oli kyllä huomattavasti rauhallisempi kuin Jenta :D

Ihastuttava ponineiti tosiaan. Mutta koska kamerani jäi kotiin, kuvia ei ole. H kuitenkin antoi mulle luvan käyttää yhtä hänen ottamaansa kuvaa (se on niiden omasta blogista, joten laitan linkin kuvaan) :3

Kuvaan pääset tästä :)

Tulen myöhemmin postaamaan päivän kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)