sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pikainen postaus


Heii, tänään siis meillä oli vieraita, jotka kävivät ratsastamassa Jentalla.
Jenta vähän yritti viedä kokeneempaa ja myös alkeistasolla olevaakin aikuista. Lapsilla meni nätisti, kun oli taluttaja.

Minäkin ratsastin, koska he halusivat nähdä miten poni mulla temppuaa. Nopeasti menin vähän käyntiä, ravia ja sitten laukkaa. Poni ei oikein keskittynyt eikä rentoutunut vaan oli höslä ja kiireinen.
Laukassa lähti kerran pois ympyrältä, mutta palautin sen takaisin ja jatkoin hetken, kunnes lopetin onnistuneesti.

Kohta lähden Eevalle, joten eiköhän tämä ollut tälläinen pikapostaus, kuvia tulee sitten varmaan maanantaina uuden postauksen kanssa :)!

4 kommenttia:

  1. Sä annat aika monien ihmisten ratsastaa Jentalla.. Millo viimeks oot ratsastanu sillä yksinäs ettei kukaan muu oo menny sillä? Ehkä se on tollanen höslä just sen takii että sillä menee niin erilaisia ratsastajia..

    VastaaPoista
  2. Jenta on perheponi. Se tarkoittaa sitä, että koska meidän perheessä on 3 henkilöä, jotka on käynyt ratsastustunneilla ja yksi joka on käynyt talutusratsastustunneilla, ratsastavat he kaikki joskus Jentalla.

    Pääasiassa se olen kuitenkin minä, joka ponilla ratsastaa.
    Viimeaikoina on pitänyt antaa muidenkin ratsastaa enemmän, koska kun menen saksaan on heidän hallittava poni, kun en voi itse ratsastaa.

    Ja eiköhän se auta poniakin, jos jotkut mua taitavammat sillä kanssa ratsastaa.

    Jentan entinen koti oli sellainen, että sillä varmasti meni useita ratsastajia sielläkin.

    Ja fakta on se, että Jenta menee aikalailla nätisti muilla (tarpeeks kokeneilla), paitsi mulle keksii eniten temppuja.

    Ja ei Jentalla useasti käy muita kuin minä ja pikkusisarukset ratsastamassa, ja usein vielä niin, että yksi ihminen ratsastaa yhtenä päivänä ja toinen toisena.
    Pikkusisarukset eivät tosin osaa hallita ponia niin hyvin..

    Ja aluksihan se olin minä, joka sillä ratsastin ainoastaan ja se oli vielä hullumpaa menoa sitten. Nykyään on jo huomattavasti parantunut ratsastettavuus ja siitä saan oikeastaan aikalailla kiittää näitä, jotka ovat jaksaneet Jentaa ratsastaa "kunnolla" , kun omat voimat ei siihen ole enää riittäneet. (Enkä tarkoita nyt fyysisiä voimia, ratsastus ei ole voimalaji.

    Joten syy voi olla mikä vaan. Ehkä se on höslä, koska se kuuluu sen luonteeseen. Ehkä se yrittää aina kokeilla ratsastajaa. Ehkä se haluaa olla johtaja. Ehkä se yrittää kertoa, että siihen sattuu. Ehkä ehkä ja ehkä, kukaan ei voi varmasti sanoa mikä on syy kaikkeen.

    Joten eiköhän jätetä se spekuloiminen ja toisten syyttely siihen, vai? :)

    VastaaPoista
  3. MUN MIELESTÄ ainakin on hyvä juttu, että Jentalla ratsastaa muutkin, kun sinä ^__^ Sehän tekee Jentalle vain hyvää ja onhan sen osattava pitää muitakin ratsastajia selässä, kuin sinua. Esim.Sitä Saksan reissua varten. :) Mun mielestä ainakaan ei ole lainkaan huono idea, jos sillä muutkin ratsastelee :--) Ja kun Jenni sun perheessä on muitakin, niin on ihan ymmärrettävää että sä annat muidenkin ratsastaa Jentalla kuin ittes vaan :D Outoohan se ois, jos et antais kenenkään mennä Jentalla O.o Että niin ^_^

    VastaaPoista
  4. Wilma - kiitos! :) kiva saada tuollaistakin kommenttia, kun juuri nyt en tiedä yhtään mitä ajatella.. Mutta myyjä tiesi, että Jenta tulee perheponiksi, eikai se sitä olis mulle myynyt, jos myyjää olisi haitannut se, että muutkin ratsastaa Jentalla. Olihan se tunneilla entisessä paikassa. :D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)