torstai 19. huhtikuuta 2012

Muistojen silta kanssasi kuljen, tahdo en unohtaa


Moii. Jatkanpas nyt sitä Vechtassa olosta kirjoittelua.

Sunnuntai Oli siis perhepäivä. Me mentiin dinoparkiin Lauran ja Anniinan + tietenkin perheen kanssa. Olihan mukana Ricky (Mindyn veli) ja Sabrina (Rickyn tyttöystävä).
Siellä siis kierreltiin ja katseltiin dinoja. Oli hieno paikka ja tykkäsin kyllä olla sielläkin.

En nyt muista mitään kellonaikoja, mutta kun tultiin dinoparkista, niin pelattiin dartsia. Sellainen tikanheittopeli. Mä onnistuin lävistämään seinän ainakin sata kertaa, katkasin yhen tikan ja heitin pari kertaa sohvaan. Lisäks ne tikat aina kimpos pois siitä taulusta O__O !!!
Oli kyllä tosi mukavaa viettää aikaa tuolleestikin. Jossain vaiheessa iltaa lähdettiin sitten käymään Bananessa, eräässä baarissa. Pelasin siellä hauskaa korttipeliä saksalaisten kanssa :) (Marsi ei siis ollut Bananessa)

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Maanantai aamulla mentiin siis taas kouluun. Olis pitänyt olla maantietoa, mutta koska ei mahduttu luokkaan, niin tunnit peruttiin. Käytiin Marsin kanssa sitten skapessa ostelemassa tuliaisia.
Päivemmällä mentiin kaupungintalolle, jossa kateltiin joku filmi ja kuunneltiin jotain puhetta.
Käytiin koulussa syömässä ja sitten lähdettiin Golfpaikkaan. Siellä sitten sai kokeilla golfausta. Ihan kivaa se oli, mutta tiedän parempiakin lajeja ;) Tosin siellä piti kävellä kentältä kentälle ja sitten vielä takas koululle, että oli taas jalat niin kuolleet kuin olla ja voi!

Illalla menimme grillijuhliin Gretan luokse. Ja meidän täytyi siis olla koko ilta ulkona.. Oli siellä nuotio, mutta kyllä siellä silti kylmä oli. Onneksi me ei oltu siellä hirveän pitkään, lähdettiin ehkä jotain 22:30 aikoihin. Marsi oli joutunut jäämään sinne vielä joksikin aikaa.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket



Tiistai ohjelmassamme luki, että koulua olisi aamulla neljä tuntia, se oli kuitenkin virheellinen tieto ja meille kerrottiin, että olisikin vain kaksi tuntia. Tunnit olisi ollut uintia (en ollut edes harkinnut meneväni uimaan), mutta opettaja oli jossain, joten tunnit peruttiin! Mentiin sitten Marsin kanssa skapeen ja istuttiin siellä sen hevospatsaan luona penkillä ja väiteltiin.

Jonkin ajan kuluttua käytiin koulussa syömässä (oli ranskiksia ja kanapihviä, nam!), jonka jälkeen lähdettiin jonnekin kidutusmuseoon. Siellä siis esiteltiin jotain vanhoja kidutusvälineitä ja sen semmoista.

14:30 aikoihin kokoonnuttiin koulunpihalle ja jätettiin jäähyväisiä isäntäperheille ja muille ihmisille. Heike sanoi, että "Our house is your house too" elikkä tarkoitti sillä, että voin tulla koska tahansa käymään. Herbert taas käski piipahtaa, jos ikinä olen saksassa reissaamassa. Oli todella ihanaa, että he pitivät minusta ja toivottivat minut uudelleenkin tervetulleeksi! Aivan ihanassa perheessä sain olla, ei voi muuta kuin muistella hyvällä ja kiitolisena.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Tänään Jenta saikin juoksennella vapaasti maneesissa. Kerran se teki aivan JÄRKYTTÄVÄN ison pukin ja katsottiin Jusun kanssa ihan kauhuissamme, että poni menee ympäri ja taittaa niskansa tai loukkaantuu muuten vaan. Onneksi mitään ei kuitenkaan käynyt :) Ponia kiinnosti myös oma peilikuva. Laukkaspurttejakin se otti jossain vaiheessa ja meni siis hyvin kovaa. Laukkasi seinää kohti ja ihan viime milleillä pysähtyi ja taas meitä pelotti, että poni törmää seinään.

Olen opettanut sitä peruuttamaan käskystä "Taakse" ja nojautumalla eteenpäin. Maneesiin tullessamme ponia sai pyytää peruuttamaan vielä kosketuksella/työnnöllä, mutta kun juoksutuksen jälkeen otin ponin kiinni ja testailin peruutusta, niin ei tarvinnut kuin sanoa käsky ja nojautua eteenpäin, niin Jenta peruutti. Hiano poni :3

3 kommenttia:

  1. LENTOLISKOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!111

    VastaaPoista
  2. HIENOJA KUVIA HERMANNI.!!!!!!!!!!!
    t. tiedät kyllä kuka tai ainaki luulisin että tiedät xDD

    VastaaPoista
  3. Siippari - joo, sulle kuvasin :)

    Marsi - Nojaa. ;)))

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)