perjantai 3. helmikuuta 2012

"Joku tulee! Ei päästetä sitä sisään!!!"

Moro kaikille :) Tulin taas postailemaan;

Keskiviikkona menin tallille Niinan kanssa. Juoksutin Jentan, joka oli nätisti, eikä edes pukitellut. Tämän jälkeen nousin itse selkään ja tein samaa kuin tiistainakin; pohkeenväistöjä, pysähdys käynti/ravi/laukka. 
Poni oli taas hiano! Se toimii niin hyvin maneesissa, harmi vaan, että nyt kun alkaa uusi jakso niin ei kerkeä maneesiinkaan kuin perjantaina (vissiinkin) :/
Niina ratsasti loppu käynnit.






Torstaina en päässyt tallille, kun pakkasta oli sen verran paljon.


Perjantai mentiin tallille Latten kanssa :3 Aluksi vaan mölläilimme, sitten Henna tuli tallille ja juttelimme hänen kanssaan. Tämän jälkeen menimme hakemaan hevosia, minä hain Poltteen, Faunan, Ruusun ja Jentan. Fauna oli kovinkin kiireinen, eikä olisi malttanut odottaa, kun suljen portin, joten meinas siinä vähän sitten nousta takajaloilleen (ja itseasiassa nousikin, muttei sillai ihan kunnolla). Neitipä myöskin yritti kovasti ravata talliin, mutta hyvin päästiin ehjinä sisälle.
Sen jälkeen chillattiin taas, kunnes tehtiin salaoperaatio... :DD Tai ei se olikin ennen tätä kaikkea, mutta enivei. Ja otsikko kuultiin mun suusta, kun Salla oli tulossa talliin ja mä pelästyin.


Jossain vaiheessa sitten harjattiin Jenta ja laitettiin sille suitset, tämän jälkeen lähdimmekin maneesiin.
Pääsinpä sitten ponin selkään ja sillä oli ihanat askeleet! Sillä oli myös ihanan leveä selkä ja lämminhän se myöskin oli.
Menin aluksi tietenkin pari kierrosta vapainohjin, ja muutenkin ratsastaessani mulla oli aika löysät ohjat. Kuitenkin, kun rupeaa keräilemään ohjia käsiinsä niin Jenta lähtee raviin, näin kävi tälläkin kertaa.
Alku oli vähän totuttelua, mutta huomasinpa, että Jentalla on AIVAN MAHTAVA ravi, siellä on niin mukava istua<3


Laukassa meinasin kyllä tippua sata kertaa, vaikken edes laukannut kun aivan vähän! Mulla on levottomat jalat ja ne meni kokoajan Jentan edelle --> istuinpa sitten kaulalla ja kun poni vetää päänsä alas niin hyvä on. Että sellasta Panda-tyylillä ratsastusta ;)
En kylläkään tippunut kertaakaan.
Latte meni sitten tietenkin myös.


Kysykää, jos jäi kysyttävää ja nyt saatte videon (ei sisällä mun laukkaamista, koska ne vidit on vaan Latten kamis)



3 kommenttia:

  1. Voi ei :DD Sain kauheen naurukohtauksen tosta loppujutuista :DD ja melkee slaagin tosta mun kamalasta kuvasta!

    VastaaPoista
  2. joo toi loppukevennys oli hyvä XDDD ;)

    VastaaPoista
  3. Panda ja Latte vauhissa :'D pidin loppukevennyksestä, hoho.
    t. marsi

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)