sunnuntai 19. helmikuuta 2012

"Bill meni veteen ja sitten MONNI!!"

Hallou :)
Otsikko siis kuultiin tänään mun suusta, kun keksittiin vitsejä.

Lauantai Menin tallille 15.20 aikoihin ja sitten aikojen päästä saapuivat myös Latte, Marsi ja Eeva.
Marsi ja minä harjattiin Jenta ja Eeva ihasteli muunmuassa Jekun perää :D Ja kyllähän siellä sai kuulla "Oivoi oiii Jenta on niin söpö" ja muuta tuollaista.
Mentiin sitten maneesiin, jossa mä menin selkään ja mömmöilin käyntiä ja ravia, kunnes muut ratsukot oli häipyneet ja päästin Latten ratsastamaan kunnolla. Laukassa Jenta taas yritti itse päättää suuntaa ja olipas siellä lento lähelläkin (Lattella siis).


Latten jälkeen selkään laitettiin Marsi. Mentiin siinä sitten käyntiä ja hitusen raviakin. Mutta kattokaas mitä kummaa tapahtui;


M: Eikai tänne tuu ketään?
P: No ei tänne nyt ketään tuu!
ja eiköhän hetken päästä Robin ja Tinka tullut sinne :D


Marsin jälkeen laitettiin Eeva selkään ja minä luottavaisesti sanoinkin heti ekana, että "Et sä Eeva sieltä kuitenkaan tipu!" ja eiköhän sitten jossain vaiheessa poni jotain kompuroinut (?) jolloin Eevan tasapaino jotenkin petti ja hän tippui alas. Ihan kiva vaan, kun ei sekään kun pari kertaa jossain markkinoilla ole ratsastanut, niin tippui sitten sieltä ja äääh. No onneksi saatiin se suostuteltua takasin selkään niin ei kummempia traumoja toivottavasti tullut.
Ja sen tippumisen jälkeen vaan naurettiin ja mäkin jtn et "Aattele jos Eeva ois tippunu naama eel ja sen lävistykset ois menny sisään hihihihiahahahhoohhheee" ja sit Marsille "Ei saa nauraa!"


Lähdettiin sitten kotiin syömään ja katsomaan putousta. Toki myöskin laulettiin SingStaria.


 Sunnuntai oltiin tänään laskemassa mäkeä ja lenkittämässä Obsia, meillä oli molemmilla kerroilla todella hauskaa! Leivottiin myöskin mokkapaloja, laulettiin SingStaria ja pelattiin korttia. Olipa kiva, kun Latte & Eeva lähtivät vasta 19.30 aikoihin, elikkä oli mukavasti aikaa touhuta.
Tänään tosiaan keksittiin noita vitsejä, ja mun vitsit oli aina tasokkaita kuten;
Kaksi tyttöä oli kemian kertauksessa ja TILHI!!! :D Onneks Marsi nauro mun vitseille, mutta Eeva ja Latte ei oikein lämminny O.o ehkä niillä ei ollu huumoria ;)


Mentiin myös Eevan kanssa Lattea piiloon, no Timi paljasti Eevan piilopaikan, mutta mua Latte saikin kunnolla etsiä, kunnes kyllästyin kykkimiseen ja säikytin sen höpsön ;3


Mitähän kaikkea hauskaa oon jo unohtanut? Oli kyllä niin hauska viikonloppu kerrankin, etten edes muista mitään.
Videonkin ajattelin sitten jossain vaiheessa väsätä, mutta nyt aluksi saatte kuvia.






olen haamu O.o !!

Mää kyl äsken nauroin tälle aika kovasti :D





Marsi on kovinkin seksikäs ;)






Saa kommentoida kuten aina :)

5 kommenttia:

  1. Kaikki varmaan luulee että oon vaihtanu tyyliäni noinki hemaisevaksi, ku unohit sitten meinita että pukeuduttiin supertähdiksi :D

    VastaaPoista
  2. no ei tullu mieleenkään, ku tuskin ne sitä kuvaa kattoo, ku on kerta marsin seksikäs kuva ja eevan pussihousutippuminen ;) ^__^

    VastaaPoista
  3. HAHIHHAHAHHAHAHHII XD

    VastaaPoista
  4. Vähän siisti toi tippumiskuva :DD

    VastaaPoista
  5. HAHAAHHEHEHEHEHEHEHEHHIHIHI TOI PUSSIHOUSUKUVA EEEEIKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ LOLOLOLOL XDDDDDDDDDDD
    t. hilpeä marsi xD

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)