lauantai 11. helmikuuta 2012

Varustepostaus (Toivepostaus)

Heii.
Olen täällä taas toteuttamassa teidän toivomaanne postausta :)
Tässä postauksessa esittelen varusteita mitä Jentalla yleensä käytetään ja onhan mukaan mahtunut pari sellaistakin, joita ei ainakaan vielä ole käytetty.
Harjaboxin sisältöä en kuvannut, enkä myöskään loimia.


Riimut ja narut:




Näistä käytössä ovat siis tuo ruskea ja siinä oleva violetti-kirjava naru. Ruskea riimu tuli ponin mukana, molemmat narut sekä värikkäämpi riimu on itse ostettu.

Satula ja Huovat:

Jentalla on siis koulusatula ja siinä käytettävä huopa on tuo vaaleanpunainen, josta pidän itse kovasti. Satula tuli ponin mukana lisämaksusta, huovat olemme itse ostaneet. Alempi huopa on siis yleishuopa ja se ostettiin ihan vaan varuilta, kun emme silloin kouluhuopaa löytäneet, mutta kuten huomaatte violetti huopa on vielä paketissa.


Suitset:


Jentalla on siis kahdet suitset, joista yhdet kuitenkin ovat omat, toiset ovat lainassa Lattelta (kiitosta niistä).
Nuo ylempänä olevat ovat siis (kolmipala)olympiakuolaimella varustetut, juurikin nämä lainasuitset, joissa ei ohjiakaan ole, eikä niitä ole vielä edes testattu.
Alempana ovat siis kolmipalanivelillä varustetut suitset, joita siis pääasiassa on nyt käytetty. Tulivat Jentan mukana, tosin otsapanta on itse ostettu.

Tässäpäs oli teille tämä varustepostaus ja katsotaan sitten josko tulisin illalla postailemaan ratsastuksesta, en lupaa mitään :)

2 kommenttia:

  1. Vähän ihana uusi satulahuopa!<3 Ja myöskin ihana otsapanta Jentan omissa suitsissa :) (Siljellä on samanlainen :D <3) Ja sopivat varmasti hyvin Jentsulle nuo uudet riimu&naru :3 Ja sillä on myös kivan näköinen satula :) Kaikki siellä on hienoa ;) Ps. Haittaako sana: "Jentsu"? :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    No ei se sinänsä mua haittaa, mutta kuulostaa mieheltä, kuten Kentsu D:
    Ite sanon mielummin Jentsi, mut saathan sä kutsuu sitä millä nimellä haluat :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)