torstai 16. helmikuuta 2012

Abipäivä ja muuta sählinkiä

Hallou.

Tänään oli abipäivä, ja mentiinkin sitten Marsin kanssa yhtäaikaa sisälle. Meidän kätemme kiinnitettiin nippusiteillä + meidät elmukelmutettiin ja mun vasen jalka oli nippusidotettu Marsin vasempaan jalkaan (Y)
Oltiin sitten aika ninjoja, ja saatiin ittemme vapautettua elmukelmusta ja kädet, mutta se jalkalenkki oli vielä kiinni ja se puristi ikävästi. Mentiin tietokonepöydän yli ja päästiinkin ihmeenkaupalla toiselle puolelle käytävää, jossa abi sitten huomasi Marsin ja kiinnitti tämän oikean jalan tuoliin.
Siitä ei sitten ihan heti minnekkään lähdetty, koska tuolikin oli nippusidotettu sataan muuhun tuoliin..
Latte ja Veeru toi sakset, muttei nekään tehonneet nippusiteeseen.
Jossain vaiheessa Marsi pääsi irti tuolista, mutta enemmän aikaa menikin sitten jalkojemme toisistaan irrottamiseen, lopulta sekin onnistui!

Päästiinkin koulusta jo kello 14, koska ei ollutkaan liikuntaa. Menin sitten tallille ja hain Jentan, jolla olikin jo kova kiire sisälle.

Ratsastin tänään maneesissa. Tehtiin voltteja/ympyröitä ja vähän pohkeenväistöäkin + siirtymisiä ja kolmikaarista kiemurauraa.. Ai miten niin en osaa päättää mitä tekisin? :D

Jenta meni aika nätisti, ravissa oli hieman laiskemmanpuoleinen. Laukassa se sitten saikin taas jonkun Jentamaisen älynväläyksen ja sitten mentiinkin ovelle yhä uudestaan ja uudestaan, kun ei voitu ohjaa ja pohjetta kuunnella. Jos raipalla yritti auttaa oikeeseen suuntaan menemistä niin tuli pukki. Ja sitten poni jatkoikin kaula vinossa kaahottamista ovelle.
No siinä sitten taisteltiin ties kuinka kauan, että mennäänkö sinne minne Jenta määrää vai sinne minne mä määrään.
Otinkin sitten vaan vähän laukkaa toiseen suuntaan, että saataisiin lopetettua edes hyvään suoritukseen ja kaikenlisäksi aika uhkasi loppua.

Karsinassa poni ei olisi meinannut millään antaa laittaa loimea päällensä O.o Jaa-a. Lisää ongelmia siis taas.
Huomenna luultavasti kokeilen sitten niitä olympioita. Tosin voihan olla, että poni on sitä tyyppiä, joka vaan kiihtyy enemmän sitten kun sille laittaa kovemmat kuolaimet suuhun.. Toivottavasti ei.

Marsi<3

no PÖÖ.





++ Tiedän, että olen viimeisessä kuvassa vähän ohjassa kiinni, mutta anteeks ;s


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)