sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Unelmahevoseni (Toivepostaus)

Heii :) Toteutan nyt tämän toivepostauksen.

Unelmahevoseni
 Jos tehdään tämä nyt ihan silleesti, että lähes kaikki määritellään.. Mutta se ei sitten tarkoita ettenkö tykkäisi tai kelpuuttaisi muun rotuista/ luonteista/ näköistä hevosta :)

Se olisi rodultaan Norjan vuonohevonen, väriltään valkohallakko.
Sukupuolella ei niinkään olisi väliä. Iältään se olisi noin 8-vuotias.

Luonteeltaan se olisi kiltti ja ihmisestä kiinnostunut. Käsiteltäessä ei olisi minkäänlaisia ongelmia, tosin joskus hevonen keksisi omia pieniä jekkuja.

Ratsastaessa se olisi kuuliainen, kulkisi hyvin muodossa ja osaisi pohkeenväistöt, avotaivutukset ja laukanvaihdot. Eikä se olisi laiska, enemminkin sopivasti eteenpäin pyrkivä.
Kuitenkin se tykkäisi yli kaiken hyppäämisestä. Se ei kuitenkaan kuumuisi hypätessäkään liikaa, ja se pysyisi aina hallinnassa.
Maastoilukin olisi hevosen mieleen. Sen kanssa voisi mennä ihan rauhallisesti maastossa, välittämättä mitään ympärillä kuuluvista äänistä tai vastaantulevista autoista tai muista sellaisista. Ei tarvitsisi aina olla niin tarkkana miettimässä, että mitähän poni seuraavaksi säikähtää.
Kuitenkin, jos haluaisi, saisi ponin menemään innoissaan kovaakin laukkaa. Joskus se saattaisi innoissaan pukitella. Se pysyisi aina käsissä, joten sen selässä ei tarvitsisi pelätä, vaikka kuinka kovaa menisikin, sillä jarrut löytyisivät heti kun niitä tarvitsisi.
Sillä pystyisi menemään myös ilman satulaa, askellajit olisivat mukavat istua. Myöskin uittaminen onnistuisi, se pitäisi vedestä ja loiskisi innoissaan etujaloillaan.
Ratsastaa voisi myös pelkällä riimulla ja narulla.

Jos ratsastaja sattuisikin tippumaan, poni pysähtyisi ja odottaisi nätisti, että ratsastaja pääsee takaisin selkään.

Poni luottaisi omistajaansa (eli minuun) ja seuraisi ilman riimua tai mitään.

 Poni olisi siis mutkaton hoitaa ja ratsastaa, mutta keksisi välillä jekkuja ja tekisi ilopukkeja :)

Siinä se olikin, jos jäi jotain kysyttävää, niin kommenttia tulemaan tai sitten formspringissä kyselemään.
Ei, en tarvitse kommentteja, joissa sanotaan "Tuohan olisi aivan tylsä ja helppo" tai "Ei vuonikset edes osaa hypätä" , sillä tämä oli vain minun unelmahevoseni ja jokaisella on omat mielipiteet.









Joo, ja kerronpa tässä samalla omat kuulumiset. No ei mulla mitään ihmeempiä, eilen tekstasin Even♥ kanssa ja se soittikin mulle (tai no tänään, koska kello oli 00:30).
Oli kiva, että joku soitti :3 se vaan halus varmistaa, että missä seurassa olen/ etten ole yksinäinen. Mä olin yksinäinen, mutta kummasti piristi se kun edes hetken sai puhua jonkun kanssa, nauraa, vaikkakin vaan puhelimessa, mutta silti!
Kiitos, se pelasti mun illan :3

2 kommenttia:

  1. Onko tos vikas kuvas aurum niminen vuonovarsa? Näyttää meinaan ihan siltä :)

    VastaaPoista
  2. juu on :)

    Rasmus, Vuokko, Aada, Adamas ja Aurum ovat kuvissa! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)