tiistai 24. tammikuuta 2012

Avattuas haavat kiersit niissä vielä veistä

Heyy :) Oon nyt hyvin väsynyt ja kuollut, eli jos tässä postauksessa on jotain hyvin sekavaa, niin siitä vaan johtuu :D

Maanantai koulun jälkeen lähdin äiskän kanssa lahteen. Siellä menimme siis katsomaan kummityttöäni, joka on vielä pieni pieni vauva. Nähtiin siis Hennaa myös tietenkin, kun sen kämpillähän me oltiin.
Ja kun sain sen vauvan syliin olin ihan että "Ottakaa se pois, se kuolee!!! ÄÄK SE LIIKKUU!!" oli niin pieni, että pelkäsin rikkovani sen... Ja niin vauvat on pelottavia.




Tiistai Elikkäs koulussa mulle tuli todella paha olo yhdessä vaiheessa.. En kuitenkaan jaksanut/halunnut lähteä kotiin, joten mun piti keksiä jotain muuta. Onneksi tunnilla keksin keinon, jolla sain tuskan hiljalleen vapautettua sielustani, se sisäinen kipu, joka meinas kukistaa mut lähti! Ja pystyin olemaan taas mukana ystävien jutuissa.
Latte kylläkin osoitti nyrpeytensä käyttämääni tapaa kohtaan, mutta kaikillehan se oli parempi niin, en ainakaan angstannu koko päivää sitten.
Koulun loputtua menin tallille. Jusukin oli juuri tullut ja söimme, jonka jälkeen menimme hoitamaan ponia.
Seuraava kohta olikin kuin jostain kauhuleffasta; vanhan tallin ovi oli jäätynyt kiinni, joten meidän täytyi mennä vintin kautta sisään.. Oli kyllä helvetin pelottavaa! Saimme kuitenkin valot kentälle ja lähdimme varustamaan ponia.

Poni oli todella reippaalla päällä. Käynnissä meni ihan hyvin, ei vaan oikein tahtonut pysähtyä.
Ravissa oli kyllä vauhtia! Ja yhdessä vaiheessa tuo halusikin laukata, joten veti siinä sitten komean pukin, kun en antanut laukata :D
Sain sen kulkemaan ravissakin ihan ok. Laukkaamaan onnistuin oikeeseen kierrokseen, en vasempaan, koska vasemmassa imi niin pahasti kentän ovelle, että huhhuh. Useita kertoja (vas.) jouduin pysäyttämään Jentan aitaan päin, eikä aina meinannut sinnekkään pysähtyä, vaan lähti vaan sinne portille päin..
Multa kuoli nilkka, ja en sitten voinut enää edes keventää O.o
Jusu meni loppukäynnit, minä talutin. Tosin meinasin pyörtyä, ku ei oikein kunto kestänny XD

Tallilta pois tultuamme hourailin;
Puhuin Jusulle mopestani

P: "Toivottavasti ovet meni lukkoon.. jos ei menny ni jääköön sinne!" 
J: "Täh?? Eihän se nyt vaikuta siihen, että onko ne ovet lukossa, tonnehan se jää joka tapauksessa!!" 
P:  "...O.o piti sanoa, että toivottavasti kukaan ei varasta sitä"
++ Horjahdin Jusun päälle, kännissäkö?! O.o XD







Tiedän, että mulla on useita videoita luvattuna teille, mutta nyt ei ole jaksamusta eikä innostusta tehdä niitä. Sori, teen ne joskus :)

YHYY KOEVIIKKO ALKAA TORSTAINA!!! D;

4 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)