keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ilmoitus!


Hellou. Tulin vaan ilmottelemaan, että koeviikko = ei postauksia (ainakaan useasti).

Joten turha kytätä joka päivä, että olisiko uutta tekstiä tullut ;) Tai no saa toki kytätä.. Mutta jos on tylsää, niin kyselkää formspringissä.

Ja kyllä, ratsastin tänään Jentalla♥ kuten useimmat varmaan näkivätkin. Musta vois tulla ihan hyvä rodeoratsastaja.. Kovasti se yrittää poni mut selästään viskata, vaan eipä oo vielä onnistunut! ^.^

Niin.. aina ei mene kaikki niinkuin tahtois. Onneks mulla on joskus jotain henkilöitä, jolta saa apua johonkin asiaan. Ei niitäkään aina ole.
En tiedä mitä höpäjän..

Eilen puhuin puhelimessa tähän päivään asti, koska aloittaessani kello oli jtn yli 23 ja lopettaessani se oli jotain yli 00. Kummaa. Maailman ihmeellisin asia.

Äh, koeviikko. Huomenna ruotsin koe, stressaa. Lukeminen ei oikein oo se mun juttu.. siis koulukirjojen lukeminen.

Ainiin, Jenta toivepostausta on toivottu. Teen sen kyllä, kunhan ehdin.
Toivottiinpa sitä meikkauspostaustakin, sekin tulee aikanaan.

Huomenna menen taas tallille, Jusu varmaan ratsastaa Jentalla. Perjantaina Latte♥ saisi ratsastaa.

Halasin tänään Virpiä :3 Hän taisi ihastua Jentaan. Ymmärtäähän sen, poni on kaunis kuin.. Ei sille ole sanaa, se vaan on niin kaunis. Söpö. Rakas.




Ainiin. Jos jollekkin on epäselvää, niin sanonpa vaan; minä EN vaihtaisi Jentaa mihinkään toiseen poniin. En tosiaan. Vaikka se on hankala. Vaikka aina ei suju. Silti.

Joo, ei mulla muuta. Rakkautta kaikille rakkaat lukijat.

2 kommenttia:

  1. tykkään niin sun blogistas. :) kiva lukea ja sillai. aina kun huomaa et on uus postaus, niin on sillee jes! hehhee. hyvää koeviikkoa, menisipä hyvin!

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos paljon! On se ihanaa saada joskus positiivistakin kommenttia :3!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)