keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Voittajaks syntyny

Heiij!
Tänään mulla oli terkkarilla käynti. No ei siellä sen kummempia, kaikki näytti olevan aikalailla mallillaan.
Koulun jälkeen meninkin sitten tallille. Tervehdin Jentaa ja harjasin sen yhdessä Niinan kanssa.
Annoin Niinan varustaa ponin, tietenkin neuvoin ja katsoin, että kaikki menee oikein. Talutin ponin kentälle, jossa Niina sai ekana ratsastaa.
Juttelin sitten mukavia Mirkan kanssa, kun Niina ratsasti. Kuitenkin kävi sitten niin, ettei Niina voinutkaan ratsastaa sitä aikaa mikä olis ollut suunnitelmissa, sillä ponissa oli paljon virtaa. (O.o) Juu, joten kun Niinan piti ravata, niin poni lähti laukkaan. Kaikenlisäksi se hyppi taas kentän keskelle, eikä Niina oikein pärjännyt sille.
Mä sitten menin ponin selkään, ja sain sen kulkemaan ravissa, oli se kyllä todella menevällä päällä, mutta hetken päästä se rauhoittui hieman.
Tänään olisi ollut suunnitelmissa tehdä jotain kunnollista, kuten pohkeenväistöjä, mutta koska poni oli tänään vähän hankala, niin keskityin vain siihen, että saisin sen kulkemaan kunnolla.
Tulipas sinne sitten Eve Zamun kanssa, josta sitten Jenta kiinnostuikin enemmän kuin tarpeeksi. Laukassa nimittäin mentiin sitten niiden perään, vaikka ratsastaja olisi kuinka yrittänyt pitää ponia ympyrällä. No enhän voinut luovuttaa ja lopettaa huonoon laukkaan, joten vänkäsin niin kauan, että sain ponin kulkemaan edes pienen pätkän laukassa nätisti.
Tämän jälkeen suunnan vaihto ja sitten yrittelin rauhoittaa sitä eri suunnassakin. Kovasti oli taas Zamun perään.
Kun Zamu ja Eve poistuivat, sain laukattua toiseenkin kierrokseen, ja poni meni nätisti! Vaikka meninkin ihan lyhyen pätkän, sen takia että ratsastus päättyisi "hyvin", jos tiedätte mitä tarkoitan.
Tulin alas selästä ja taluttelin Jentaa kentällä, Jenni käveli vieressäni ja oli mukavaa jutella hänen kanssaan! :3

Hyvä juttu on se, että Jenta ei tänäänkään pukittanut "kunnolla", pari ihan minipukkia sieltä tuli, mutta ne ei haitanneet.
Tunti meni kuitenkin 6-1 Jentan hyväksi, sen verran poni vei :D
Videon saatte joskus päivien kuluttua, kun nyt ei niin paljoa kuvattu. Tosin hyviä failauksia saatiin purkkiin.

Neuvottelua ;)

Ei yhtään söpö tai mitään? ;3

2 kommenttia:

  1. Oli se Jenta kyllä söpö pony silloin keskiviikkona, kun näin sen ensimmäistä kertaa! :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)