torstai 27. syyskuuta 2012

Luvattu on paljon, rikottu enemmän


Moi! Tulin nyt nopeasti postailemaan, ennen kuin koulu taas kutsuu.

Elikkä siis tiistaina Jenta oli aivan mahtava ratsastaa! Mentiin kiemurauraa, pysähdyksiä ja peruutuksia. Laukat oli mahtavat, poni meni sopivaa vauhtia ja kuunteli apuja, eikä edes yrittänyt lähteä ympyrältä haneen :3

Eilen poni saikin maistaa vähän vapautta, sen päästessä karkuun. Onneksi ruoho oli niin houkuttelevaa ettei Jenta lähtenyt minnekään vaeltelemaan vaan keskittyi syömiseen :D

Ratsastaessa oli sitten hieman höslä, mutta ei nyt sentään pahemmin. Vähän kuumui, kun tehtävänä oli laukata ympyräkasia, tai siis että eka pari kierrosta ympyrällä oikeeseen, ravi, vasen laukka ja sitten jatkettiin sitä kasia vasemmalle. Elikkä siis vaihdettiin aina ravin kautta laukka, mutta joinakin kertoin ei poni meinannut siirtyä raviin tai sitten siirtyi, mutta kerkes tosi nopeesti nostaa taas sen laukan mihin mentiin äskettäin (eli väärä). Lopulta kuitenkin tehtävä onnistui ja tämän jälkeen viiletettiin uraa pitkin, niin että pienempiä ois hirvittäny :D

Mutta nyt ei ole sitten kuvia ratsastuksesta, joten saatte pääasiassa kännykkäkuvia (no on yks kamerallakin otettu), pahoitteluni.

Kun on tää koeviikko nyt niin en oikein kerkeä päivittelemään eikä kuviakaan oikein saa, kun käyn aikaisemmin tallilla. Tänään Niina saa ratsastaa Jentalla, ellei mitään suurempia yllätyksiä tule.

Jentaki melkei edustaa :DDD


nam!
meidän terassilta :D
Pompo♥
-------------------------------------------------------------------------

"Hiljaa saapui lempeä yö,
taukosi tuska, taukosi työ,
sydän uupunut levon sai,
valkeni ikuinen sunnuntai."

Hyppykuva ©:Tassutusta.net / Aino, lupa!

7 kommenttia:

  1. onks toi oikeesti teijä terassi!

    VastaaPoista
  2. oioi ! se uima-allas on vihdoinkin teillä valmis <3 Ootteko uinu paljonkin jo ? :D

    VastaaPoista
  3. nea - on, kenes muunkaan olis? :DDD

    Henssu - no onhan se ollu valmis jo varmaa ennen koulujen alkuu ;o no ei nyt ehkä, mut tosi kauvan kuiteski ja nyt menee talvihorrokseen :) et se on tänä vuonna nyt käytetty ja ens vuonna sit uuestaan :)

    VastaaPoista
  4. voi hitsi, ei kukaan oo kertonut :(
    tosin ei Päivikään ole soitellut piiiiiiiitkään aikaan :( !

    Ensi vuonna tullaan sitten mun kahden lapsen kanssa uimaan sinne ja sori, mä aina välillä kommentoin sulle ja sit mä luen jokaisen postauksen, mut sit mä unohdan jos oon kommentoinut :DD !

    VastaaPoista
  5. Henssu - jep jep, joo on tässä nyt ollu kaikenlaista, niin moni on käynyt kylässä (melkein joka päivä joku!) ja kaikkee muuta semmosta kiirettä pitäny itsekullakin. Mullakin nyt toi koeviikko. Mut iskä kyllä eilen käski käskee sut käymään ;)!

    VastaaPoista
  6. Voi ihana, rakas Hani <3
    Hoitelin sitä silloin kun se tuli Suomeen ja Marilla ollessa :)
    Tiedätkö mitä sille kuului parina viime vuotena? Olin ajatellut käväistä katsomassa sitä, mutta en sitten koskaan kerinnyt...
    t. Laura

    VastaaPoista
  7. Laura - Aijaa :3! Hani oli hyvässä hoidossa, sillä oli kyllä hyvät oltavat ja ympärillään ihmisiä, jotka välittivät siitä.
    Tottakai myös vanhuuden vaivoja, mutta noin muuten voi kyllä hyvin.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)