keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ilman satulaa jälleen


Moikka!
Elikkä tänään ratsastin Jentalla taasen ilman satulaa ja maneesissa.
Ympyrällä ihan vaan mentiin, pysähdyksiä ja peruutuksia. Tänään Jenta oli reipas!
Ja tavoitteena siis laukat, kun mulla on niin huono tasapaino ettei mitään rajaa. Ennen lopetin heti (ilman satulaa siis) jos meinasin kerrankin tippua tai oli epävarma olo. Nyt taas jatkan kunnes sujuu.

Ja vasempaan kierrokseen sujui jopa ihan kivasti, en niin paljoa horjuillut ja ei mennyt kertaakaan jalat lapojen eteen ja minä kaulalle (yleensä ollut ongelmana laukassa ilman satulaa) :) Jentakin oli hieno!

Oikeassa sitten pompin ja horjuin senkin edestä! En ollenkaan pysynyt siinä, missä piti, vaan valuin aikalailla sinne eteen. Mutta silti yritin, kunnes pääsin tulokseen johon olin tyytyväinen. Tässä siis vielä paljon kehitettävää!
Poni oli jokatapauksessa hieno, ja Jusukin pääsi ensimmäistä kertaansa kokeilemaan ilman satulaa menoa. Talutin pari pätkää ravia ja sitten Jusu saikin itse mennä loppukäynnit.





en viel istu ihan kunnol :D


harjoteltiin raveihin.. ;)



varovasti kantaa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)