lauantai 15. syyskuuta 2012

Hyvä päivä!


Heyy! :)

Tänään menin tallille jotain ennen 12'ta. Hain Jentan sisälle ja alettiin Niinan kanssa harjaamaan sitä.
Sitten kun oltiin valmiita, mentiin maneesiin.
EI mitään kummalisempaa tänään tehty, pääasiassa peruutuksia ympyrällä. Ne sujuivatkin jo hyvin!

Laukassa meinas olla vähän ongelmaa, kun poni hyytyi kokoajan ja lopulta alkoi vain peruuttaa. Täytyi sitten ottaa se pyörimään aivan minipyöriöö hetken, kunnes katottiin uudestaan, että onko kivempi mennä eteenpäin. Olihan se.
Yritin sitten saada Jentaa reippaamaaks varmalla konstilla eli laukkaamalla uraa pitkin. Eipä oikein toiminut, ennen kulmaa poni meinas hyytyä ja kun pyysin jatkamaan, niin pukkiahan sieltä vaan tuli. Kuitenkaan en tietysti luovuttanut, koska poniriiviön ei saa antaa päästä niskan päälle. Ja tosiaan jumittelu johtui pääasiassa siitä, että maneesissa oli toinen ratsukko, joka käveli sillä hetkellä. Eihän meidän neiti voi kuntoilla, kun toisetkin huilailee! :D
Saatiin kuitenkin laukat molempiin suuntiin, ilman mitään suurempia ongelmia sitten.






Näin sitä yhellä kädellä ratsastetaan!! Okei, en tiedä mitä teen tässä ;)




Paras poni♥

Ratsastuksen jälkeen vein Niinan kotiin ja kävin syömässä. Aika pian lähdin kuitenkin sitten yksityistallille.
Siellä pestiin yks karsina, vietiin hevosille heinää ja kauraa, siivottiin karsinoita, kuvasin kun Jenny ratsasti ja kaikenlaista muuta hommaa myös tuli tehtyä.
Lopulta sain vielä hakea Vaipen sisälle, ja se oli kyllä taasen mukavaa! Vaikka jo sen aitaus on korkeempi kuin minä.. Hevosesta puhumattakaan! Elikkä riimunlaitto oli taas hieman vaivalloista, muttei siinäkään kyllä kauaa mennyt :)
Ja juu, kotonahan olin siinä kello 20 aikoihin, kuten eilenkin :D




Karkilla on kaunis hymy :D!









Ilmiselvästi sukua arabille ;)






Aww, kuinka söpö?! :3

3 kommenttia:

  1. Voi vittu!! XD ollaan tos vikas meiän kuvas Vermon ravisuoral x''''D sori ku et nyt päässy niihin kisoihin juoksee , mut maitokärryt jäi himaa ;DDDDD

    VastaaPoista
  2. Jekku - täytyy vähä :D Nyyhkis!!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)