sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sunnuntaivieraita


Moi! :) Kuten varmaan huomaattekin, niin blogi on saanut uuden ulkoasun!
Bannerista kiitos kuuluu Veeralle ;)

Ja niin nyt sitten muihin asioihin. Elikkä mummi,Tapsa ja Poju olivat tänään meillä. Poju ja Obsi ei kyllä tuu yhtään toimeen (Obsi on liijan murhanhimoinen!) ja sen kyllä kuulii aamullakin, kun oli niiin ihana herätä siihen, että koirat räksyttää (Y)

Jossain vaiheessa sitten menin tallille Niinan kanssa. Ratsastin Jentalla maneesissa. Eipä mitään ihmeempiä tehty, panostettiin siihen laukkaamiseen tänään, ja sujuikin jo mukavan rauhallisesti! Yhdessä vaiheessa menin ilman jalustimia, koska en osannut istua, mutta eipä tuokaan auttanut -.- No menin toiseen suuntan hetken kevyessä istunnassa. Mutta kyllä se istuntakin löytyi joskus sitten :)
Ja aargh. En tiedä mikä on ongelma nyt, mutta toi satula valuu ihan järkyttävästi eteen. D: En nyt oikein oo vielä keksiny mitään ratkaisua siihen, ja sanottakoon, että satula alkoi valumaan aivan kamalasti, kun vaihdoin ton huovan.. Sen pinkin kanssa ei kyllä ikinä käyny niin, että lopulta huopa katos kokonaan edestä. (Vaikka miten joku huopa nyt tähänkään liittyis?!)

Ratsastuksen jälkeen tulin vielä sitten kotiin hengailemaan mummin ja niiden kanssa. Oli ihan mukava päivä.




















4 kommenttia:

  1. äää ihana toi banneri! ja toi koira on jotain niin söpöä♥ ihana jenta myöskin, menette nätisti! :-)

    VastaaPoista
  2. Jennimoi. - Totta :)! Ja kiitos =D

    VastaaPoista
  3. Ihana banneri!♥
    Koira on kasvanut viime kuvista...

    T:Viltsu

    + Ootte kehittynyt Jentan kanssa hyvään suuntaan! :-)

    VastaaPoista
  4. Viltsu - Kiitosta :)♥
    Ja juu, niin ne lapset kasvaa!! ;P

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)