torstai 20. syyskuuta 2012

Jenta ja toinen ratsastaja


Heippa!

Jusu oli tänäänkin tallilla. Oli siis hakenut Jentan ja harjannut, koska niin meillä on tapana tehdä aina, kun mä pääsen kello 16 aikaan koulusta, että kerkeen ratsastaa maneesissa.

Mutta niin, tänään Jusu sai ratsastaa. Pidin sille tuntia ja tuntihan siihen aikaa kuluikin. Jusu muistutteli mieleensä hieman pohkeenväistöä ja ihan vaan ulko-ohjan tukea. Ympyröitä, voltteja, siirtymisiä. Niistä koostui tämä tunti.
Laukat otettiin uralla. Niin, että pitkät sivut laukassa, ennen lyhyttä raviin, lyhyessä voltti käynnissä ja uus nosto taas pitkälle mennessä.
Jenta meni tosi nätisti Jusulla! Mua kyllä pelotti aina, kun ne laukkas, että Jentsi yrittää heittää kuskia kyydistä. Muttei se mitään yrittäny :3 Mutta Jusu ja Jenta on kyllä aina tullu hyvin toimeen. Oon vähän ihmetellyt, kun yleensä ei poni mitään ketkuile Jusulla. Tänä kesänä Jusu sai ratsastaa kentällä (Helmihaassa) ja laukatakin. Sitä ei kyllä monet saaneet tehdä. Varsinkaan noin 2 vuotta ratsastusta harrastaneet.

Joo harhaannuin aiheesta :D Mutta niin, siis syy heilahtaneisiin laukkakuviin on se, että pelkäsin katsella, niin tärisin XD

Mutta nyt niitä kuvia.














3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia♥ Jenta on niin söpö! Ja Jusukin näyttää hauskan innostuneelta :DD

    VastaaPoista
  2. millä asetuksella otat ratsastuskuvat?

    VastaaPoista
  3. Ltte - kiitän♥ Ja onhan se poni ihan söpö ;) Ja joo, kyllähän sitä innostusta löytyy kun pitkästä aikaa pääsee kunnolla ratsaille :)

    Anonyymi - asetuksella P. Sieltä sitten säätelen valotusta ja tarkennuspisteitä :D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)