torstai 23. elokuuta 2012

Maastoilua


Heippa! :)

Tänään, kun kävelin kohti Jentan aitausta, poni huomasi minut ja hirnahti! :3 Kyllä siitä hyvälle mielelle jälleen kerran tuli. Kun olin aitauksen luona poni pörisi mulle :3
Vein Jentan karsinaansa ja harjasin siellä, koska tarha oli yhtä mutavelliä. Katselin ratsastustunteja, joilla hypättiin ja mietin, että menisinkö itse ollenkaan ratsastamaan.

Kuitenkin Josefiina kutsui mut kanssaan maastoon, joten päätin lähteä! Spirit ja Jossu sai johtaa, kun tiesivät lenkin. Mentiin pari laukkaylämäkeä ja Jenta meni lujaa! Toisessa mäessä huomasi kuinka Spiritkin lähti kiihdyttämään ja Jenta tietenkin meni perässä, minä kevyessä istunnassa+ylämäki+järjettömän kovaa laukkaa+pukki= ei maailman paras yhtälö. En kuitenkaan tippunut, vaikkei sekään kovin kaukana ollut.

Ravattiin myös aika paljon. Jenta oli reipas ja oli todella mukava maastoilla yhdessä jonkun kanssa.  :)

Laitan tähän nyt pari kuvaa ja vielä videon kesän alussa olleesta ratsastusleiristämme♥ Videon teki Veeru, kiitokset hänelle!! ++ kaikille muille, jotka mahdollistivat tuon leirin, joka oli niin paras!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)