keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kyselystä


Moikka! :)

Tein uuden kyselyn tuonne, vastatkaa ihmeessä! Mutta aijon nyt hieman valoittaa jokaista vaihtoehtoa.

1. Timin kuvapostaus
Postaus, joka sisältää kuvia Timistä alkuajoista tähän päivään. Elikkä miten niin pienestä kasvoi niin suuri? Kasvu ja kehitys kuvina. Alkuaikojen kuvia ei laadulla ole pilattu, mutta yritän valita parhaita, jos tähän vaihtoehtoon päädytään.

2. Miten Jenta tuli meille
Postaus, jossa käsitellään kuvina ja tekstinä ponin meille tulemista. Aikaa ennen ponia, miten teimme päätöksen, että ostetaan poni ja miksi juuri Jenta. Mitä ongelmia olemme kohdanneet ponin kanssa.

3. Videopostaus tallipäivästäni
Kuvaan videon tallilla. Mitä teen, miten ja miksi. Sisältää myös jotain erittäin tasokasta mihinkään liittymätöntä juttua. Teen tämän, kun tallilla ei ole paljoa porukkaa, eli saattaa kestää. Jos tähän siis päädytte.

4. Joku muu
Ehdotuksia saa rohkeasti laittaa tulemaan! Toteutan jos mahdollista.

-----------------------------------------------------

Tänään siis koulussa bilsan tunnilla käsiteltiin sian sydäntä! Hyi helvetti, että se hais ;S! Oli ällöttävää kaivella niitä verihyytymiä sydämen sisältä.. Ja muutenkin. Perjantaina vuorossa vissiin maksa.

Eilen ratsastin Jentalla kentällä, meni ihan ok. Vasenta laukkaa en voinut ottaa, koska kentän laidan metsästä tuli pikkutyttöjä ja kuului outoja ääniä, jota poni pelkäsi niin, että sinkoili ja pukitteli hermostuneesti.
Tänään maneesissa, meni hyvin! Käynnissä avotaivutusta jälleen harjoiteltiin. Oikeassa laukassa oli mukavan eteenpäinpyrkivä, vasemmassa hieman hidas.

Laitan tähän nyt pari "vanhaa" kuvaa, kun ei ole nyt lähipäivinä uusia tullut paljoa otettua.




3 kommenttia:

  1. Voi ei toi viiminen kuva ! :DDD Timi on ninja :D ♥

    VastaaPoista
  2. höpsönnäköi Timi :3
    t. marsi

    VastaaPoista
  3. Veeru - onhan se ;) aika pahis♥

    Marsi - semmoi se läskyli on ;)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)